4c, Sdr. Økse by, Brovst, pr. 19-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4c, Sdr. Økse by, Brovst

Adresse

Grønbækvej 9
9460 Brovst

5b, Sdr. Økse by, Brovst

Adresse

Grønbækvej 9
9460 Brovst

Ejendommen er en mindre landbrugsejendom med et samlet tinglyst grundareal på 4 ha og 5.078 m².

Ejendommens bygningssæt består af et stuehus opført i 1925, men om-/tilbygget i 1975. Det fremstår i dag med facade i hvide mursten og med tag af bølgeeternit. Der er store kviste på begge sider af stuehuset, der har et bebygget areal på 94 m² og en udnyttet tagetage på 90 m², hvorfor der er et samlet boligareal på 184 m².

Stuehuset består i stueplan af baggang med adgang til bryggers, køkken, 2 stuer, værelse/udestue samt forgang, hvorfra der er adgang til 1. sal via en trappe.

På 1. sal kommer man op i et åbent rum, som i modsatte ende går over i et soveværelse. Fra gangen er der adgang til et værelse og et badeværelse, og længst væk fra opgangen er der yderligere et værelse.

Ejendommen er lejet ud, og samtlige hvidevarer tilhører lejerne, da ejendommen var helt uden hvidevarer, da de flyttede ind. Boligen opvarmes med et HS Tarm oliefyr, der forsynes med olie fra en overfladisk tank fra 1969.

Ud over stuehuset er der en bygning opført i 1913, men om-/tilbygget i 1975, som nu er registreret som baghus. Det er formentlig en gammel stald, og den har et bebygget areal på 31 m². Sammenbygget med baghuset er der en lade opført i 1948 med et bebygget areal på 168 m². Begge udhuse har kalkede facader og tag af bølgeeternit. Sluttelig er der en carport mellem baghuset og stuehuset.

Landbrugsjorden er i henhold til en mundtlig aftale tilbage fra afdødes tid bortforpagtet til naboen Tommy Nielsen, Grønbækgaard, for en årlig forpagtningsafgift på kr. 2.000, hvilket beløb er sat lavt som følge af, at landbrugsjorden er meget fugtig og derfor burde drænes.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7815

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 152.700, heraf grundværdi kr. 630.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Niels Ejgil Jørgensen v/bobestyrer, advokat Per Mogensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Niels Ejgil Jørgensen v/advokat Per Mogensen
Advokathus Nord I/S
Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Auktionsbekendtgører

Advokathus Nord I/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-10 kl. 13:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokathus Nord I/S

Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7815

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 03.06.2020 kl. 15.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7815.

Retskreds

AS AUKT-159/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.