7a, Hovedgård by, Ørridslev, pr. 22-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7a, Hovedgård by, Ørridslev

Adresse

Gl. Århusvej 43
8732 Hovedgård

Tinglyst areal 8 ha 5.195 m², heraf vej 2.790 m².

Ejendommen er beliggende i naturskønt område tæt på en sø, 15 km fra til Horsens og tæt på indkøbsmuligheder i Hovedgård.

Bygning 1 er et gult pudshus med teglsten indrettet med gang med pergogulv, gipslofter og indbygningsskabe, fyldningsdør til lille viktualierum, indgang til køkken med gipsloft, hvide fyldningslåger, køleskab mrk. Siemens, opvaskemaskine mrk. Bosch, komfur mrk. Euromulic, emhætte mrk. Select Tech og brændeovn. Fra køkken er der adgang til stue med gulvtæppe og gipslofter, hvorfra der var adgang ud til haven. Baggang med matte blå klinker og gipsloft og udgang/indgang til have/indgangsparti. Adgang til badeværelse med hvid sanitet og vaskemaskine Hot Pot, indbygningsskabe med hvide låger. Fra gangen er der opgang til 1. sal af trætrappe.

På 1. sal er der stort værelse med pergogulv, træloft og tagvinduer. Værelse med gulvtæppe og franske terrassedøre og tagvindue. Fra gangen er der endvidere adgang til 2 værelser med pergogulv, et pulterrum og et depotrum.

Varmeinstallation er oliefyr.

Bebygget areal 168 m², heraf indbygget carport og boligareal udgør 249 m².

Bygning 2 er opført i 2015, men endnu ikke færdigmeldt. Den er opført i brune mursten og opdelt som 2 lejligheder. I stueetagen er der indgang med sorte klinker og anlæg med luft til vand. Indbygningsskab, vaskemaskine og tørretumbler, indgang til badeværelse med gammel hvid fyldningsdør, badeværelset er med hvid sanitet, hjørnespa og bruseniche. Der er gipslofter og sorte gulve. Indgang til stort køkken-alrum med trækøkkenelementer med mørke låger og træbordplade, Asko opvaskemaskine, emhætte, komfur med ovn og Gorenje køle-/fryseskab. Fra køkken er der adgang til stor stue med højt til loftet, gipslofter og plankegulv. Fra køkken er der adgang til en mellemgang med adgang til 2 værelser med flotte hvide fyldningsdøre og høje paneler. Værelserne er med gipslofter og plankegulve.

På 1. sal er der en identisk lejlighed. Adgang til 1. sal sker ad udvendig trappe. Der er en stor indgang med sorte klinker, gipsloft, hvide fyldningsdøre. Fra forgangen er der adgang til stort badeværelse med bruseniche og hvide elementer. Vaskemaskine, hvid sanitet, gipsloft med spot, køkken-alrum med spiseplads, plankegulv, hvide låger og grå bordplade, Voss komfur, udgang til altan, indgang til stue med plankegulv, hvidt gipsloft. Fra køkkenet er der adgang til mellemgang med trægulv og adgang til 2 værelser på hver side med plankegulv og gipslofter.

Bebygget areal 118 m² og boligareal udgør 236 m².

Begge bygninger er efter det oplyste udlejet i henhold til vedhæftede lejekontrakter, hvoraf fremgår, at det ene er tidsbegrænset til 01.09.2020.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 545.500, heraf grundværdi kr. 2.950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Aksel Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Handelsbanken
v/advokat Nicolai Brommann Carøe, Advokatgruppen
Emil Møllers Gade 41B
8700 Horsens

Auktionsbekendtgører

Advokat Nicolai Brommann Carøe

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-12 kl. 13:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Nicolai Brommann Carøe
Advokatgruppen
Emil Møllers Gade 41B
8732 Hovedgård

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Auktionen er omberammet fra den 15.05.2020 kl. 09.00. Tilmelding til besigtigelse bh@advokatgruppen.dk eller tlf. 76207484 - tidspunkt endnu ikke fastsat.

Retskreds

AS 6-28/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-23 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.