37o, Den Nordlige Del, Bøvling, pr. 22-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

37o, Den Nordlige Del, Bøvling

Adresse

Tangsøgade 59
7650 Bøvlingbjerg

Tinglyst areal 358 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Bøvlingbjerg i gåafstand til indkøb og busforbindelse. Huset fremstår med ydervægge i mursten, og taget er belagt med teglsten. Husets vinduer er termoruder i plastikrammer til gadesiden. Øvrige vinduer er enkeltglas i nedslidte trærammer, og hvor ruderne flere steder er faldet ud. Opvarmning sker med fjernvarme.

Huset er i stueetagen indrettet med: entré, stue, værelse, køkken, badeværelse med brus, wc og håndvask, og baggang med trappe til 1. sal. 1. salen er indrettet med repos samt 2 værelser. Lofterne er udført som trælofter, gipslofter og pudsede lofter. Det var ved besigtigelsen ikke muligt at se gulvene i stueetagen pga. efterladenskaber overalt, mens der på 1. sal kunne konstateres trægulve, hvor der dog var en del hundeekskrementer.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer, hvis mærke ikke har kunnet ses pga. efterladenskaber: komfur, emhætte, køleskab og vaskemaskine.

Ejendommen fremstår i dårlig vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt og synes ikke beboelig i nuværende stand. Der er efterladenskaber overalt. En stor del af vinduerne vurderes nedslidte, og murværk står med manglende fuger mange steder.

På ejendommen findes en garage på 26 m². Herudover findes et skur, som ikke er registreret på BBR. Det vides ikke, om opførelse er sket med evt. påkrævede myndighedsgodkendelser. Udenomsarealerne består af tilgroet have.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er forbud mod opvarmning med el.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1932. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal 70 m². Samlet bygningsareal 70 m².
Samlet tagetageareal 50 m². Heraf udnyttet tagetage 50 m². Samlet boligareal 120 m². Antal værelser: 4.
Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).
Supplerende varme: Bygningen har ingen supplerende varme.

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1932. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten).
Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal: 26 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb:
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 49.500, heraf grundværdi kr. 540.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1212 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-17 kl. 14:30
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com oplys sag 510742-224894/SL
Pilestræde 58
1212 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com oplys sag 510742-224894/SL
Pilestræde 58
1212 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 10A-63/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-23 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?



*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.