10ex, Åderup, Næstved Jorder, pr. 22-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10ex, Åderup, Næstved Jorder

Adresse

Bogensevej 59, 2
4700 Næstved

Tinglyst areal 63 m².

Ejerlejligheden er beliggende i en ejendom med ydervægge i hvide mursten, og taget er belagt med tagpap. Ejendommen ligger godt i den sydøstlige del af Næstved med kort afstand til daginstitutioner, indkøb og offentligt transport og med ca. 1,5 km til Næstved midtby. Vinduerne er ældre trævinduer med termoglas. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.

Lejligheden indeholder fordelingsgang, lyst badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, køkken i laminat med fyldningslåger, soveværelse samt stue med udgang til altan. Der er pergogulv i fordelingsgang og køkken, parketgulv i stue og værelse og klinkegulv i badeværelse. Lofterne er pudsede- og betonlofter.

Der var i ejerlejligheden på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Bosch komfur, Wasco emhætte, Aeg opvaskemaskine, Gorenje vaskemaskine og Samsung tørretumbler.

Ejendommen fremstår i almindelig god vedligeholdelsestand, og lejligheden i mindre god vedligeholdelsesstand. Der mangler tapet i gangen, flere gulve, låger i køkken og bad med fugtskader.

Udenomsarealerne består af grønne fællesarealer, parkeringsplads, legeplads m.v.

Som ejer af ejerlejligheden har man pligtmæssigt medlemskab i ejerforeningen E/F Hegnsparken. Rekvirenten har fra ejerforeningen bl.a. modtaget Velkomstmappe til E/F Hegnsparken, ejerforeningens vedtægter, årsrapport for 2018, referatet af ordinær generalforsamling fra 2017, 2018 og 2019 og bestyrelsens skriftlige beretning for 2020. Materialet vedlægges salgsopstillingen.

Det fremgår af materialet, at betalingerne til ejerforeningen pr. måned udgør kr. 2.184, hvilket beløb dækker:

Fællesudgifter kr. 1.027
A conto varmebidrag kr. 525
A conto vand kr. 500
Administration og revision kr. 132.

Der kræves bl.a. ejerskiftegebyr på kr. 2.100 fra administrator.

For yderligere oplysninger om ejerforeningens forhold henvises til det af administrator fremsendte materiale.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er forbud mod opvarmning ved elvarme.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af et energimærke gyldig til den 18.04.2027. Energimærket er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at energimærket alene er udtryk for den sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for hans besigtigelse heraf.

Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i rapporten nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvis gennemført.

Iflg. BBR
Oplysninger om ejerlejlighed: Ejerlejlighedsnummer 66 del af moderejendomsnr: 11739. Egentlig beboelseslejlighed (boligenhed med eget køkken). Samlet areal 62 m². Beboelse 62 m². Areal af åben altan/tagterrasse 5 m². Antal værelser: 2. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Bemærkninger for Enheden: Pulterrum 7 m².

Bygningsnr.: 3
Etageboligbygning, flerfamiliehus eller tofamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1974.
Antal etager u. kælder & tagetage: 3. Antal boliger med køkken: 42. Afvigende etager: Bygningen har afvigende etager. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Built-up. Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg). Bemærkninger for bygning: Sikringsrum: 5 rum. 105 m². 250 m³. Beliggende: 0620-057.

Vand og afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 106.800, heraf grundværdi kr. 540.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tim Bergmann Kristiansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1212 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-16 kl. 09:50
Retten i Næstved
Multihal - Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved

Rekvirering af salgsopstilling


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-224544/sas
Pilestræde 58
1212 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 3-44/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-23 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.