1d, Holtug by, Holtug, pr. 22-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1d, Holtug by, Holtug

Adresse

Holtug Bygade 41
4660 Store Heddinge

Tinglyst areal 671 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i landzone på en grund med et tinglyst areal på 671 m², i landsbyen Holtug ca. 5 km fra St. Heddinge, hvor der er station, skole og indkøb m.v.

Huset fremstår med oprindelig facade af kridtsten, som nu er beklædt med træ. Taget er nyere tegltag. Huset har termovinduer, hvoraf enkelte er nyere, medens de fleste er af ældre dato. Det bebyggede areal er 100 m² samt tagetage på 64 m², heraf udnyttet tagetage 64 m². Det samlede boligareal er 164 m².

Stueetagen er indrettet med indgang til stort køkken/alrum med flotte, grebsfri højglanselementer. Fra alrummet tillige indgang til nyere badeværelse med brus og kar, fyrrum/teknikrum/vaskerum, lille stue samt soveværelse. På første sal er der repos og 4 værelser. Der er råt betongulv i køkken/alrum og badeværelse, men der mangler færdigbehandling (Newyorker-gulv). De øvrige rum er belagt med tæpper. Lofterne er med gipsplader.

Opvarmning med el og varmepumpe, luft til vand.

Hårde hvidevarer: Siemens keramisk kogeplade, Siemens emhætte, indbygget ovn, indbygget køleskab og indbygget opvaskemaskine. Bosch vaskemaskine tilhører fallentens mor ifølge oplysning.

Ejendommen fremstår i god vedligeholdelsesstand såvel indvendig som udvendig. Ejendommen har været under ombygning, og der er en nogle løse ender og mangler finish flere steder.

Til huset hører nyere isoleret anneksbygning, som ikke fremgår af BBR-meddelelse. Indrettet som hyggestue og soveværelse og walk-in-closet. Der er indlagt el i bygningen. Af BBR-meddelelse fremgår et udhus, men reelt er der to, det ene med carport. Det vides ikke, om bygningerne er opført med relevante myndighedsgodkendelser. Det er usikkert, om BBR-meddelelse er helt korrekt ift. arealerne efter ombygning.

Udenomsarealer består af almindelig anlagt have. Det meste af haven er græs.

Det fremgår af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Ifølge BBR-meddelelse:
Bygningsnr. 1 – Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opført i 1916 med til-/ombygningsår 1988. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Andet materiale. Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit). Bebygget areal 100 m². Samlet bygningsareal 100 m². Heraf udnyttet tagetage 64 m². Samlet boligareal 164 m². Antal værelser: 8. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Varmepumpe. Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Bygningsnr. 2: Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet). Sikker. Opførelsesår: 2015. Materialer: Ydervæggens materiale: Træbeklædning. Tagdækningsmateriale: Andet materiale. Bebygget areal: 38 m². Bemærkning for bygning: B på 38 m², er oprettet i overensstemmelse med luftfoto årgang 2015 og skråfotos eller lignende. Bygningen kan være ældre. Oplysninger om grunde: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkninger for grund: Tilsluttet Holtug vandværk.

De anførte årstal og arealer m.v. er ifølge BBR, hvorfor der ikke indestås for rigtigheden af disse.

Der tages forbehold for evt. tredjemandsrettigheder samt hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer. Der tages endvidere forbehold for de øvrige installationers funktionalitet og lovlighed.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 236.400, heraf grundværdi kr. 900.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Konkursboet efter Martin Rasmus Schandorph Willadsen v/kurator, advokat Morten J. K. Groot

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Flemming Jensen
Advokatanpartsselskabet Flemming Jensen
Dalgasgade 29A
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Advokat Flemming Jensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-16 kl. 13:30
Retten i Roskilde
Retsal 2
Ved Ringen 1
4000 Roskilde

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Roskilde

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Erik Jørgensen
Advokatanpartsselskabet Flemming Jensen
Dalgasgade 29A
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 14-81/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-23 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.