4na, Trørød by, Vedbæk, pr. 23-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4na, Trørød by, Vedbæk

Adresse

Vietoften 21
2950 Vedbæk

Tinglyst areal 1.021 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør ejendommens bebyggede areal 187 m².

Generelle indledende bemærkninger:

Ejendommen er et etplanshus med stor indkørsel og tilhørende have. Fremstår generelt som et nyt og fint hus.

Udvendig besigtigelse:

Bygningen er opført i 2010 og fremstår med gule/lyse mursten og med hvide vinduer og døre. Ifølge BBR-meddelelsen består taget af betontagsten. Ejendommen har tilhørende have og en stor, flisebelagt indkørsel.

Indvendig besigtigelse:

Huset fremstår med én entre og ét bryggers, 4 værelser, to badeværelser, et køkken og tre stuer. Ved indgang af entréen er der adgang til et værelse og den ene stue. Entréen fremstår med klinkegulv, hvide vægge og hvidt loft og generelt i pæn stand. Værelset fremstår med træplankegulve, hvide vægge og hvidt støbt loft og er tilsvarende i pæn stand. Fra entréen træder man ind i en stor stue, som fremstår med hvide vægge, hvidt støbt loft og træplankegulve. Alt sammen i pæn stand. Der er store, hvide vinduer med termoruder ud mod haven fra denne stue. Fra stuen kan man træde ind i henholdsvis køkken/spisestue eller det store værelse. Det store værelse fremstår med lyse træplankegulve, hvide vægge og støbt loft. Der er et vindue med termorude, hvor der er en støbt vindueskarm. Der er en revne i den støbte vindueskarm. Fra værelset er der adgang til et tilstødende badeværelse, der fremstår med mørke klinker på gulvet, hvide vægge og hvidt støbt loft. Badeværelset indeholder et hvidt toilet, et hvidt badekar samt en brusekabine med lyse klinker på væggene i kabinen. Generelt fremstår badeværelset pænt.

I køkkenet/spisestuen er der hvide vægge og hvidt loft. I stueområdet er der træplankegulv, mens der i køkkenområdet er mørke klinker. Der er store vinduer ud mod haven fra spisestueområdet. Køkkenet fremstår med blanke, hvide elementer og med tilhørende opvaskemaskine af mærket Bosch, køleskab af mærket Aeg, ovn af mærket Siemens, komfur af mærket Aeg og emhætte af mærket Thermex. Køkkenet ser generelt pænt ud.

Fra køkkenet er der adgang til endnu en stue, der fremstår med hvide vægge, hvidt loft og træplankegulve i pæn stand. Fra stuen er der adgang til bryggers, to værelser og det sidste badeværelse. Bryggers fremstår med klinker, hvide vægge og skabselementer med tilhørende vask. Rummet fremstår meget rodet, hvorfor det var svært at vurdere standen af rummet. De to værelser fremstår grundlæggende ens med hvide vægge, hvide lofter, et hvidt vindue med termorude samt pæne træplankegulve. Det sidste rum er et mindre badeværelse, der fremstår i god stand med hvidt flisegulv, hvide vægge og lofter samt en brusekabine med lyse fliser. Vask og toilet er begge hvide og i god stand, mens bordpladen ved vasken fremstår af linoleum.

Til ejendommen hører sig en have, der omkranser huset, samt en terrasse med fliser, hvortil der er adgang fra den ene af stuerne.

Uoverensstemmelse med BBR-meddelelsen:

Ingen.

Andre generelle bemærkninger:

Generelt et meget fint og nybygget hus, der ikke fremstår med væsentlige mangler. Der henvises til byggeskadeforsikringer hhv. 1. og 5 år gennemgang, der begge er vedhæftet salgsopstillingen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7695

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 2.455.400, heraf grundværdi kr. 4.700.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Sune Brandt Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Rudersdal Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-19 kl. 09:00
Retten i Lyngby
Retssal 3.6
Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Lyngby og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7695

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 15/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.