18bx, Helsingør Markjorder, pr. 23-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18bx, Helsingør Markjorder

Adresse

Sabroesvej 17C, st
3000 Helsingør

Tinglyst areal 55 m². Fordelingstal 55/1021.

Ejerlejligheden er beliggende i rolige omgivelser nær centrum af Helsingør. Hovedejendommen er opført med ydervægge af gule teglsten, og taget er belagt med røde tegl. Lejligheden er forsynet med ældre termovinduer.

Lejligheden ligger i en lille ejerforening, og adgang sker via pæn og velholdt opgang med nyere linoleum. Til ejendommen hører vaskeri samt velholdt fælles have.

Lejligheden indeholder: entré, soveværelse mod gården, stue med udgang til lille altan, mindre badeværelse med separat bruseniche, der trænger til vedligeholdelse samt mindre, men velholdt køkken med hvide elementer og sort laminatbordplade. Gulvene er primært tæppebelagte – formentlig med plankegulve under, og lofterne i lejligheden er en blanding af listelofter og pudsede lofter.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Gorenje komfur, Bacho emhætte samt Gorenje køle-/fryseskab. Opvarmning sker med elvarme.

Ejendommen fremstår i god vedligeholdelsesstand, mens lejligheden generelt fremstår i mindre god stand. Det vides ikke, om de opsatte trælofter er lovlige.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ifølge ejendomsdatarapporten er vedtaget en spildevandsplan om separatkloakering. Årstal for planlagt ikrafttræden var i 2012. Kommunen har oplyst, at der p.t. ikke er planer om benyttelse af denne spildevandsplan.

Det fremgår af servitut nr. 1, Vedtægter for Ejerforeningen Sabroesvænget 17 A-C, at der er medlemspligt. Ejerforeningen har ikke besvaret henvendelser om oplysninger om ejerforeningen, evt. restancer m.v. Fra foreningens hjemmeside er hentet generalforsamlingsreferater, årsrapporter, forsikringspolice m.v., der er vedlagt salgsopstillingen. Oplysningerne må tages med det forbehold, at materialet ikke er fremsendt af ejerforeningen og dermed kan indeholde forældede oplysninger og lignende. Yderligere materiale kan desuden findes på foreningens hjemmeside: https://www.sabroesvej.dk/.

Så vidt ses har ejerforeningen optaget et byggelån, der pr. 31.12.2018 samlet udgjorde kr. 418.750. Lejlighedens fordelingstal er 55/1.021, og det formodes, at dette tilsvarende gælder andelen af lånet. Der er ifølge vedtægterne pligt til forøgelse af sikkerhedsstillelsen til ejerforeningen til kr. 15.000 i forbindelse med ejerskifte.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af energimærkning gyldigt 7 år fra 20.09.2011. Henset til energimærkets alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Etageboligbygning, flerfamiliehus eller tofamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1946.
Antal etager u. kælder & tagetage: 3. Antal boliger med køkken: 18. Antal boliger uden køkken: 0. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten), Tagdækningsmateriale: Tegl. Energioplysninger: Varmeinstallation: Elovne, elpaneler. Opvarmningsmiddel: Elektricitet. Supplerende varme: Ovne til fast brændsel (brændeovn o. lign.).

Oplysninger om ejerlejlighed:

Ejerlejlighedsnummer 13 del af moderejendomsnr: 110726.
Bolig i etageejendom, flerfamiliehus eller tofamiliehus. Samlet areal 55 m². Beboelse 55 m².

Egentlig beboelseslejlighed (boligenhed med eget køkken). Antal værelser: 2. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation).

Energioplysninger: Energiforsyning: 400 V el fra værk. Bemærkninger for Enheden: Kælderrum 5 m².

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 59.200, heraf grundværdi kr. 780.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Claus Frank Jørgensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-07 kl. 11:00
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen - sas@njordlaw.com - oplys sags nr. 510742-225100/sas
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk Ved fremvisning af ejendommen skal fremmødte bruge håndsprit og engangshandsker, før de går ind. På grund af afstandskravet på 2 meter og kravet om 4 m² pr. person kan det blive nødvendigt at dele interesserede op i mindre grupper. Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har i sinde at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er et begrænset siddepladser til rådighed.

Retskreds

AS 5-128/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.