50c, Gjerlev by, Gjerlev, pr. 23-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

50c, Gjerlev by, Gjerlev

Adresse

Østermarksvej 3
8983 Gjerlev J

Tinglyst areal 423 m², heraf vej 0 m².

Pudset ejendom med cementteglsten. Ifølge BBR-ejermeddelelse er huset opført i 1940, til-/ombygningsår 1997. Bebygget areal 85 m², heraf indbygget udestue 13 m², samlet bygningsareal 85 m², samlet tagareal 48 m², heraf udnyttet tagareal 48 m², samlet kælderareal 6 m², samlet boligareal 120 m². Udhus med et bebygget areal på 18 m². Garage med bebygget areal på 11 m².

Indeholder:
Entre med klinkegulv. Baggang med klinkegulv, gammel vaskemaskine og gammel kummefryser. Værelse med cementgulv. Gang med laminatgulv. Gammelt badeværelse med klinker. Køkken med vinylgulv, gamle køkkenelementer, komfur og køleskab. To stuer med gulvtæpper. Udestue med klinkegulv.

1. sal:
Repos. Toilet med vinylgulv. To værelser med gulvtæpper. Et værelse med vinylgulv.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2019 kr. 177.200, heraf grundværdi kr. 620.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bent Severin Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-08 kl. 10:30
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk.

Retskreds

AS 54-38/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.