46b, Ubby by, Ubby, pr. 23-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

46b, Ubby by, Ubby

Adresse

Hovedgaden 33
4490 Jerslev Sjælland

Tinglyst areal 236 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er på 2½ plan og beliggende i den mindre by Jerslev på Vestsjælland. Huset fremstår med pudsede ydervægge, der skaller flere steder, og huset har Decratag. Husets vinduer er termoruder i forskellig stand, og flere trænger til maling/udskiftning. Det samme gælder husets kviste. Opvarmning sker med fjernvarme med supplement af brændeovn.

Huset er i stueetagen indrettet med: Entré med opgang, opholdsstue med pergogulve, delvist åbent køkken med gråmalede låger, lille gæstetoilet med terrazzogulv. Nedgangen til kælderen er blændet. 1. salen indeholder 3 værelser, badeværelse og mellemgang med opgang til tagetagen. Denne er indrettet med 2 værelser, dog ikke godkendt til dette formål. Kælderen med adgang via udvendig trappe indeholder disponible rum og badeværelse med kar (fremgår ikke af BBR). Gulvene er en blanding af pergogulve, terrazzogulve og tæppebelagt gulve. Lofterne er trælistelofter.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer: Bosch keramisk komfur, emhætte af ukendt mærke, Bosch opvaskemaskine, Vestfrost køleskab, Electrolux kummefryser, Sharp vaskemaskine samt Whirlpool tørretumbler.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. På ejendommen findes 20 m² carport med 4 m² udhus. Udenomsarealerne består af flisebelagt gårdsplads bag ejendommen.

Ejendommen er udlejet til kr. 5.150, pr. måned. Der er iflg. lejekontrakten betalt depositum på kr. 15.450, og forudbetalt leje på kr. 5.150. Lejekontrakten er vedlagt salgsopstillingen, men mangler side 2.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder lokalplan og kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der gælder forblivelsespligt til fjernvarme. Det fremgår, at der er givet påbud om separering af kloak med frist 01.09.2002. Det vides ikke, om dette er sket. Af ejendomsdatarapporten fremgår, at der er en huslejenævnssag fra 2014, men kommunen oplyser, at der ikke ses verserende eller afsluttede sager.

Ejendommen ligger i et område, der er områdeklassificeret som lettere forurenet, men matriklen er ikke kortlagt. Ejendommen ligger inden for kirkebyggelinjer.

Der er tinglyst servitutter om bl.a. byggelinjer.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1917. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 6. Antal toiletter: 3. Antal bade: 2. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal 52 m². Samlet bygningsareal 52 m². Samlet kælderareal 50 m². Samlet tagetageareal 82 m². Samlet boligareal 134 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg) Supplerende varme: Ovne til fast brændsel (brændeovn o. lign.).

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Carport. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1983. Materialer: Ydervæggens materiale: Træbeklædning. Tagdækningsmateriale: Andet materiale. Bebygget areal: 20 m². Heraf indbygget udhus: 4 m². Beregningsprincip for areal af carport: Carportarealet er målt ½ meter inde på åbne sider.

Oplysninger om grunde:
Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkninger for grund: Påbud om separering af kloak givet den 24.08.2001. Frist til den 0109.2002.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 180.100, heraf grundværdi kr. 790.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Irene Kjørvel

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-29 kl. 10:30
Retten i Holbæk
Retssal H
Domhusstræde 1
4300 Holbæk

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-225054/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holbæk

Rekvirering af salgsopstilling


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-225054/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 40-161/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.