25, Tjæreby by, Tjæreby, pr. 25-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

25, Tjæreby by, Tjæreby

Adresse

Ærtebjergvej 19
4230 Skælskør

Tinglyst areal 9.020 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i landsbyen Tjæreby, uden for Skælskør. Huset fremstår med ydervægge i røde mursten, og taget er belagt med røde betontegl. Huset har hvide trævinduer med sprosser og termoglas.

Huset er i stueetagen indrettet med: entré, der er lavet til kontor. Stue med brændeovn og udgang til have. Hvidt køkken (Designa) med fyldningslåger, med åben forbindelse med alrum med udgang til have og terrasse. Brygger. Toilet med røde og lyse klinker. Kontor/værelse. Arkiv/kammer. Stort poolområde med opvarmet pool og spa. Kammer/solarie. Kammer/sauna. Badeværelse med bruseniche (defekt toilet og bruseniche) med sorte og lyse klinker. Rum, som anvendes til ventilation, unit (jordvarme) og poolanlæg. Indbygget udhus med pillefyr og udgang til have. 1. sal indeholder stor repos/stue med tæppe. 2 badeværelser med brus – det ene med rødlige klinker, og det andet med blå og lyse klinker. 2 børneværelser. Soveværelse med udgang til tagterrasse. Husets gulve varierer mellem pergo-, klinke- og vinylgulve samt tæppebelagte gulve. Lofterne er trælofter.

Til ejendommen hører en bygning med garage og bar/billardstue. Desuden findes endnu en bygning med dobbelt garage, badeværelse og lille køkken og værelse på 1. sal. Indretning til beboelse er ikke registret i BBR, og det vides ikke, om dette er sket med relevante myndighedsgodkendelser.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Zanussi kogeplade, emhætte af ukendt mærke, Bosch ovn, opvaskemaskine af ukendt mærke, Siemens og Bosch køleskab. Endvidere fandtes følgende hårde hvidevarer, der efter det oplyste tilhører lejer: Wasco køleskab, Wasco fryser, Lg vaskemaskine og Aeg tørretumbler. Ejendommen opvarmes med pillefyr og jordvarme med supplement af brændeovn. Endvidere findes ventilationsanlæg. Se dog umiddelbart herunder.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand indvendigt, men bedre udvendigt. Ifølge lejers oplysninger virker hele ventilations- og varmesystemet ikke, hverken pillefyr eller jordvarme. Mange elinstallationer vurderes defekte og/eller ulovlige. Der mangler en del finish. Skorstenen er defekt ligesom udhæng og vindskeder. Flere døre og vinduer er dårlige.

Udenomsarealerne består af stor have, primært anlagt i græs, høje træer, terrasser og indkørsel med fliser, vandhuller og havebassin, legeplads og tennisbane, der trænger til ny belægning. Haven er godt vokset op og trænger til større nedskæring.

Ejendommen er udlejet. Lejekontrakt er vedlagt salgsopstillingen. Ifølge lejekontrakten udgjorde den årlige leje kr. 144.000 plus a conto vandforbrug. Der er aftalt regulering af lejen efter nettoprisindekset pr. 1. oktober og regulering til markedsleje efter to år – antageligt regnet fra 01.09.2018. Det vides ikke, om der reelt er reguleret. Der er betalt depositum og forudbetalt leje på i alt kr. 72.000, som indgår i størstebeløbet. Lejemålet er efter lejekontrakten tidsbegrænset til 01.06.2026.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende i landzone og inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 20.07.2011 og energimærke gyldigt 5 år fra 20.01.2011. Henset til rapporternes alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1988. Til-/ombygningsår: 1993. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 7. Antal toiletter: 4. Antal bade: 3. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Cementsten. Bebygget areal 281 m². Samlet bygningsareal 281 m². Samlet tagetageareal 101 m². Heraf udnyttet tagetage 101 m². Samlet boligareal 382 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Varmepumpe. Opvarmningsmiddel: Elektricitet. Supplerende varme: Ovne til fast brændsel (brændeovn o. lign.). Energiforsyning: 400 V el fra værk.
Bemærkning for bygning: Varmekilde: Varmepumpe og pillefyr.

Bygningsnr.: 4
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1988. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Cementsten. Kilde til bygningens materialer: Oplyst og kontrolleret af teknisk forvaltning. Bebygget areal: 54 m².

Bygningsnr.: 5
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1989. Materialer: Ydervæggens materiale: Træbeklædning. Tagdækningsmateriale: Cementsten. Kilde til bygningens materialer: Oplyst af ejer (eller dennes repræsentant). Bebygget areal 54 m². Bemærkninger for bygning: hestestald.

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Oplysninger om tekniske anlæg:
Pr. 01.01.2012 skal oplysninger om olietanke oplyses og registreres i BBR. Derfor er de oplysninger, som kommunen i forvejen har været i besiddelse af, blevet samlet i BBR. Hvis der er uoverensstemmelse mellem olietankoplysningerne på BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, har ejeren pligt til at meddele dette til kommunen.

Anlægsnr.: 1.
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank (Produkt på væskeform). Fabrikat/type: Roug. Størrelsesklasse: 1. Sløjfningsfrist: 29.09.2033. Typegodkendelsesnr.: 01-000. Indhold: Fyringsgasolie. Materiale: Stål. Driftstatus: I drift. Etableringsår: 1993. Placering: Nedgravet/underjordisk. Fabrikationsnr.: 39167.01. Størrelse: 5.900 L. Fabrikationsår: 1993.

Anlægsnr.: 2
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Slanger til jordvarme. Fabrikat/type: DVI Singel. Effekt i KW: 16. Driftstatus: I drift. Etableringsår: 2011. Bemærkninger omkring anlæg: Jordvarme.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 786.400, heraf grundværdi kr. 4.300.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Stinne Maria Hønningen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskabet v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-11 kl. 09:30
Retten i Næstved
Multihal - Næstved firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen - sas@njordlaw.com - oplyst sags nr. 510742-225153/sas
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion blev på kr. 1.170.000. Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 3-80/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.