4a, Vedskølle by, Tjæreby, pr. 25-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4a, Vedskølle by, Tjæreby

Adresse

Ørslevvej 11
4230 Skælskør

Tinglyst areal 5.373 m², heraf vej 0 m². Blandet beboelses- og forretningsejendom.

Iflg. BBR-ejermeddelelse:

Bygning 1:
Ejendommen er en beboelsesejendom, opført i 1890, om- og tilbygget i 1950.

Ydervægge er mursten. Tagdækning er fibercement.
Bebygget areal for bygningen: 136 m².
Samlet boligareal: 136 m².
Indeholder: 4 værelser, 1 toiletter, 1 bad samt køkken.
Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg. Der er også registreret 2 brændeovne og et stokerfyr.

Bygning 2:
Driftsbygning opført i 1888, om- og tilbygget i 1950 i mursten og med tagdækning i fibercement. Bygningen har et erhvervsareal på 160 m². Der er ingen varmeinstallation i bygningen.

Bygning 3:
Driftsbygning opført i 1888, om- og tilbygget i 1950 i mursten og med tagdækning af fibercement. Bygningen har et erhvervsareal på 133 m². Der er ingen varmeinstallation i bygningen.

Bygning 4:
Driftsbygning/autoværksted opført i 1908, om- og tilbygget i 1999 i mursten og med tagdækning i fibercement. Bygningen har et erhvervsareal på 153 m². Bygningen opvarmes med flydende brændsel.

Bygning 5:
Driftsbygning/miljøbygning til oliebatterier m.v. opført i 2001 med vægge i træ og tagdækning er fibercement. Bygningen har et erhvervsareal på 18 m².

Ikke sagkyndig beskrivelse:
Ejendommen fremtræder som bygningsparcellen til en nedlagt landbrugsejendom, men er registreret som fritliggende parcelhus med tilbygninger.

Ejendommens beboelse er et parcelhus med pudsede facader og sort eternittag. Ejendommen indeholder bryggers med klinkegulv og profilbræddeloft. Ejendommens oliefyr er installeret i bryggers. Vaskemaskine og tørretumbler tilhører samlever.
Soveværelse med tæppebelagt trægulv og profilbræddeloft, køkken med vinylbelægning på gulv og profilbræddeloft. Ved besigtigelsen forefandtes keramisk kogeplade, emhætte, indbygningsovn og Electrolux køle/frys. Den i køkkenet installerede opvaskemaskine tilhører et familiemedlem. Viktualierum med vinylbelægning på trægulv og loftbeklædning er gipsloft. Stue med laminatgulv, profilbræddeloft og brændeovn. Der kunne konstateres et angreb af røde myrer i lokalet. Værelse med tæppebelagt betongulv og profil-bræddeloft. Entre med laminatgulv og med gipspladeloft. Badeværelse med stiftmosaik, vægfliser i forskellige højder, gipsloft og brusekabine. Spisestue og dagligstue med tæppebelagt trægulv, profilbræddeloft og brændeovn. Stuevæg mod vest er ramt af en eller anden form for svampeangreb og beboeren oplyser, at væggen er beklædt med celotex-plader. Loftrummet indeholder ingen beboelse og er efter det oplyste med defekte spær.

Ejendommens udhuse indeholder:
Værksted med to porte, klinkegulv og med loft til kip. Loftet er beklædt med træbetonplader.

2 lifte er efter det oplyste pantsat til Bo Hansen. Værktøjet i værkstedet tilhører Bo´s Biler og Både ApS. Trappe til loft.

Bo Hansen foreviste en liste over mangler ved ejendommen samt udskrift af fogedbogen fra Retten i Næstved. Begge skrivelser er vedhæftet denne beskrivelse.

En anden længe indeholder garage med port, støbt gulv og pladeloft, fyringsenhed med oliefyr, som opvarmer værksted. Kontor med laminatbelagt gulv og pladeloft, samt pulterrum med gulvklinker og pladeloft. Resten af den pågældende bygning fremtræder som oprindelig stald med støbt gulv og originalt træloft.

Ejendommens tredje længe indeholder lager med støbt gulv og oprindeligt træloft, samt disponibelt rum. Bo Hansen oplyser, at den pågældende bygning er ramt af rotteangreb.

Endvidere forefindes et kemiskur til oplagring af batterier.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 459.400, heraf grundværdi kr. 2.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bos Biler ApS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokatfirmaet Svendsen I/S

Torvet 6
4100 Ringsted

Auktionsbekendtgører

Advokatfirmaet Svendsen I/S, Torvet 6, 4100 Ringsted

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-11 kl. 10:00
Retten i Næstved
Multihal-Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Svendsen I/S

Torvet 6
4100 Ringsted

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved, Gardehusarvej 5, 4700 Næstved

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Svendsen I/S

Torvet 6
4100 Ringsted

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på tvangsauktionen blev kr. 990.000. Fogedretten tager ikke imod kontanter i disse COVID-19-tider, men der vil være mulighed for at betale med MobilePay. Som auktionskøber er det vigtigt, at man er opmærksom på, om man kan hæve op til kr. 10.000.

Såfremt man ønsker salgsopstilling fremsendt, skal frankeret kuvert fremsendes til Advokatfirmaet Svendsen I/S, Torvet 6, 4100 Ringsted. Med almindelig post koster det kr. 40 og med Q-brev koster det kr. 58.

Retskreds

AS 3-48/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.