21a , Agersted Fjerding, Voer, pr. 25-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

21a , Agersted Fjerding, Voer

Adresse

Præstbrovej 111
9330 Dronninglund

Tinglyst areal 18.993 m², heraf vej 0 m².

Ejendom beliggende ved Præstbro mellem Sæby og Dronninglund. Ejendommens areal i henhold til tingbogen udgør 18.993 m². Der er tale om et nedlagt landbrug, hvor udbygningerne delvis anvendes til værksted.

I henhold til BBR udgør ejendommen i alt 6 bygninger.

Beboelsesdelen (benævnt B1 i BBR) er i henhold til BBR opført i 1880 og er ifølge ejer renoveret i 2013. Det bebyggede areal i henhold til BBR udgør 195 m² med et samlet boligareal på 195 m². Tagetagearealet er anført til 100 m². Tagetagen er ikke anført som værende udnyttet, men er rent faktisk indrettet som beboelse.

Stuehuset indeholder i stueplan entre, badeværelse med toilet, håndvask i hvid porcelæn og muret bruseniche med hvide klinker (resten af badeværelset er med hvide klinker halvvejs op af væggen), to værelser, stue i åben forbindelse med spisestue via bred gang, køkken som er indrettet med mørk granitbordplade, hvide skabselementer med fræsede detaljer og greb i messinglook, lille ”grovkøkken”/viktualierum i forbindelse med køkkenet med egen håndvask, bryggers med egen indgang, håndvask i rustfrit stål og vaskemaskine. Fra bryggerset er der opgang til tagetagen via en trappe med trin i lyst træ. Stueetagen er generelt indrettet med kvadratiske klinker i mørke/rødbrune sten, og med hvide gipslofter og gipsvægge.

1. salen indeholder stort repos med plads til ophold, 3 værelser og badeværelse, som dog ikke er færdiggjort (der er hverken lagt klinker eller sat sanitet op). Tagetagen er generelt med trægulve og med skrå gipsvægge og gipslofter. Tagetagen er i henhold til BBR ikke godkendt til beboelse, hvilket er auktionskøbers risiko.

Udvendig fremstår stuehuset med fundament i kampesten, muret/vandskuret og gulmalede vægge med hvide detaljer, og med rødt tegltag. Vinduerne er nyere.

Bygningsnummer 4, som i BBR er anført som goldsostald med et bebygget areal i henhold til BBR på 108 m² er indrettet som beboelse, men er ikke godkendt hertil. Det er auktionskøbers risiko om enheden kan godkendes til beboelse. Enheden er indrettet i samme stil som stuehuset, det vil sige med kvadratiske mørke/brune klinker, hvide skabselementer og med gipsvægge og gipslofter. Dog er stuen indrettet med trægulv.

Enheden indeholder entre og bryggers, badeværelse med hvide skabselementer og bordplade i lyse klinker, køkken i hvide elementer med mørk træbordplade og med terrazzosten ved kogepladen. Derudover er der stue og 3 værelser. Ifølge ejer er enheden renoveret ca. samtidig med stuehuset.

Derudover er der 3 bygninger, som er sammenbyggede bestående af bygningsnummer 3, der er registreret som udhus og som fremstår med betongulv og er indrettet med hestebokse, der dog p.t. anvendes til opbevaring.

Denne er sammenbygget med bygningsnummer 2, som er laden, der ifølge BBR er opført i 1880. Laden er i mindre god stand og med synligt utæt tag.

Endeligt hører til sammenbygningen bygningsnummer 5, som er registreret som lade, men som anvendes som større værksted, med tilhørende opbevaringsrum.

Derudover fritliggende bygning (anført som bygningsnummer 8 i BBR). Bygningen er registreret værende opført i 1980, og er registreret som et maskinhus med et areal ifølge BBR på 214 m². Maskinhuset anvendes p.t. som mekanikerværksted. De ældre udhuse er opført i mursten og med bølgetagplader, mens det fritliggende maskinhus er opført med metalbeklædning, port og bølgetagplader.

Ejendommen opvarmes med fyringsolie. Der er på ejendommen registreret 2 olietanke. Den ældste ifølge BBR er fra 1964 og med en størrelse på 1.500 liter (nedgravet/underjordisk). Den nyeste olietank er fra 1984 ifølge BBR, placeret udendørs over terræn. Begge olietanke er ifølge BBR i drift. Olietankene er af ældre dato, og det er auktionskøbers risiko, om disse giver anledning til miljømæssige problemer i forbindelse med sløjfning.

Landbrugspligten på ejendommen er ifølge BBR ophørt, men ejendommen er beliggende i landzone.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 133.000, heraf grundværdi kr. 750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Niels Bidstrup Mikkelsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/Nykredit Realkredit A/S
c/o advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-13 kl. 09:45
Retten i Hjørring

Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 900.000.

Retskreds

AS 459/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.