1d, Tolstrup by, Vejlby, pr. 26-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1d, Tolstrup by, Vejlby

Adresse

Tolstrupvej 2
8500 Grenaa

Tinglyst areal 1.355 m², heraf vej 0 m².

Ældre rødstenshus med tegltag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1954. Bebygget areal 70 m², samlet bygningsareal 70 m², samlet kælderareal 70 m², samlet tagetageareal 51 m², heraf udnyttet tagetage 51 m², samlet boligareal 121 m².

Indeholder:
Entre med træloft og laminatgulv. Køkken med trælofter og trægulv, opvaskemaskine mrk. Electrolux, køleskab mrk. Gorenje og emhætte. To stuer med trælofter og trægulv. Badeværelse med klinker, varme i gulvet og bruseniche.

1 sal:
Lille centralgang. Et værelse med laminatgulv, trælofter og skabe. To værelser med trælofter. Elvarme på 1. sal.

Kælder:
Murene er isoleret udvendigt fra, hvilket er udført af ejer. Klinker på gulv. Et kælderrum med fugt i vægge. Et kælderrum med beton gulv. Fyrrum. Udvendig olietank.

Der er nyere vinduer i huset og ny hoveddør. Septiktank. Redskabsskur i forlængelse af carport er ikke anmeldt til BBR. Brønd til dræn skal af og til tømmes.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 97.700, heraf grundværdi kr. 620.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kurt Kastbjerg Jensen og Anne-Marie Kastbjerg Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-29 kl. 09:30
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 360.000. Der henvises til internettet www.itvang.dk og www.lou.dk.

Retskreds

AS 54-383/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.