6an, Fåborg by, Fåborg, pr. 26-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6an, Fåborg by, Fåborg

Adresse

Møllevej 16
6818 Årre

Ejendommen er en villa beliggende i landsbyen Faaborg i den østlige ende af Varde Kommune.

Ejendommen er opført i 1961 i mursten, som nu er pudset. Taget er nyt og er udført i bølgeeternitplader.

Ejendommen opvarmes med gasfyr. Ifølge BBR findes der stadig en nedgravet olietank på ejendommen. Placeringen er ukendt. Vandforsyning er fra privat, alment vandværk, og afløb er til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Grundarealet er på 800 m². Ejendommen har et bebygget areal på 100 m², og der er kælder med 16 m² og loftetage med 32 m². Kælderen består af to disponible rum med betongulv og pudsede vægge.

I stueetagen er der en entre/gang med flisegulv og adgang til stueetagens øvrige rum. Der er endvidere et badeværelse med fliser på gulv og vægge samt en bruseniche. Fra gangen er der også adgang til køkkenet, hvor der er laminatgulv. I køkkenet fandtes følgende hårde hvidevarer i mrk. Ikea Whirlpool: kogeplade, emhætte, ovn og opvaskemaskine. Derudover var der et køleskab og en skabsfryser i ukendt mrk.

Fra køkkenet er der adgang til et værelse og til stuen, begge steder med laminatgulv. I stuen står der en brændeovn mrk. Aduro. Fra køkkenet er der derudover nedgang til kælderen.

Fra gangen er der endvidere adgang til et lille disponibelt rum, der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Her er fliser på gulv og vægge. Derudover er der udgang til haven.

Endelig er der adgang til loftet, hvor der findes en repos og to værelser. Fra det ene værelse er der adgang til et lille ”walk-in-closet”. Der er tæpper på alle gulvene på loftet.

På ejendommen er der endvidere et skur opført i 1979 i træ. Bygningen har ifølge BBR et areal på 21 m². Bygningen er beklædt med træplader indvendigt og er med dør ud til indkørslen.

Alle døre og vinduer er i plast med termoruder.

Haven henligger med græsplæne.

Ejendommen har alene været brugt til privat beboelse, og der har ikke været drevet momspligtig virksomhed fra ejendommen. Budsummen på tvangsauktionen skal derfor ikke indeholde moms.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysning til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 137.900, heraf grundværdi kr. 540.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jimmy Bøgelund

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-15 kl. 13:30
Retten i Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Advokaten og på www.itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. 2. auktion - buddet på 1. auktion var kr. 225.000. Besigtigelse af ejendommen vil finde sted onsdag den 08.07.2020 kl. 15.30 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført. Grundet COVID-19 henstilles til, at man kun møder, hvis man er interesseret i at byde.

Retskreds

AS 286/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.