13d, Engbjerg by, Engbjerg, pr. 26-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13d, Engbjerg by, Engbjerg

Adresse

Refskovvej 41
7620 Lemvig

Tinglyst areal 1.512 m², heraf vej 0 m².

Nedlagt landbrug, beliggende i naturskønt område tæt på den hyggelige stationsby Klinkby, sælges nu på tvangsauktion. Ejendommen er beliggende på en ifølge tingbogen 1.512 m² stor grund og består af et stuehus med et samlet boligareal af 162 m² ifølge BBR og et udhus med af areal af 68 m² ifølge BBR.

Stuehuset har nyere plasticvinduer, hvoraf to er konstateret ødelagt. Stuehuset er beklædt med rødt tegltag og udhuset med bliktag. Der er lavet et hul i gavlen på udhuset.

Stuehuset består af 6 værelser ifølge BBR, men det er ved besigtigelse konstateret, at der er foretaget en række ændringer, herunder er der indsat en række yderligere skillevægge. I stuen er der foruden badeværelse med brus beklædt med klinkegulv og en entre med terrazzogulv. På førstesalen findes en stor, lys stue med udsigt over landskabet samt et mindre kammer og et uisoleret og uudnyttet loftsrum. På ejendommen forefandtes ved besigtigelsen et komfur mrk. Vestfrost og et køleskab mrk. Blomberg.

Der er foretaget omfattende forandringer på ejendommen, hvorfor BBR ikke er i overensstemmelse med de faktiske forhold på ejendommen.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvilke forsyningsselskaber der leverer til ejendommen. Ejendommen skal tilsluttes spildevandskloakering.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 64.300, heraf grundværdi kr. 920.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Management Provider IVS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lemvig Kommune - fortrinsberettiget krav

Rådhusgade 2
7620 Lemvig

Auktionsbekendtgører

Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-05 kl. 10:30
Retten i Holstebro

Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft

Havnen 23
7620 Lemvig

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft

Havnen 23
7620 Lemvig

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Der fremkom ingen bud på 1. auktion. Fremvisning finder sted mandag den 03.08.2020 kl. 11.30. Tilmelding nødvendig på tlf.nr. 97821300 eller mail sl@advomt.dk. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være fremvisning denne dag.

Retskreds

AS 10A-78/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.