18u, St. Sjørup by, Estruplund, pr. 27-06-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18u, St. Sjørup by, Estruplund

Adresse

Ternevej 48
8950 Ørsted

Sommerhus i St. Sjørup.

Grundarealet er ifølge tingbogen 1.207 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen ligger i St. Sjørup, som er et mindre sommerhus område med naturområder, strand og samtidig tæt på mange af Djurslands attraktioner. Randers fjord ligger kun ca. 10 minutter væk. Indenfor ca. 15 minutters kørsel finder du: golfbaner, MTB-Bane, skydebane, indkøbsmuligheder, Djurs sommerland m.m.

Ejendommen er opført i 1969 og indeholder tre værelser, et køkken, et toilet og et bad fordelt på 55 m² i henhold til BBR. Ved besigtigelsen blev det konstateret, at ejendommen indeholdt en entre, et toilet med bad, et køkken, en stue og et soveværelse. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 55 m². Ejendommen er fordelt på en etage.

Til ejendommen er tillige et lille anneks og et redskabsskur/brændeskur. Rekivrenten kender ikke til lovligheden af anneks og skur.

Ejendommen er opført i træbeklædning med eternittag, jf. BBR. Taget fremstår i god stand.

Vinduer og døre fremstod i god stand. De udvendige trækarmene på dørene og vinduerne havde dog brug for maling.

Ejendommen fremstod vedligeholdt.

I køkkenet var der et køleskab, ovn med kogeplade samt en fryser.

Ejendommen var omkranset af en terrasse i træ. Træet var slidt. Haven var tilvokset

Det fremgår af BBR, at ejendommen opvarmes med elovne, elpaneler. På besigtigelsen kunne der ikke findes nogle elovne eller elpaneler. Ejendommen er derimod opvarmet af en Lg Aircondition, mrk. Lg Inverter V. Derudover var der en brændeovn på ejendommen.

Ejendommen anvendes til sommerhus, er beliggende i sommerhusområde og ud til privat-/fællesvej. Ejendommen ligger kort fra stranden, men har ikke havudsigt.

En bolig i et sommerhusområde må bortset fra kortvarige ferieophold mv. ikke anvendes til overnatning i perioden fra den 1. november til udgangen af februar jf. planlovens § 40.

Køber er bekendt med og accepterer, at ejendommen beliggende på privat vej/fælles vej. Omkostninger til vedligeholdelse og renovering af vej kan forekomme.

Som afløbsforhold er der registreret spildevandskloakeret (der afledes kun spildevand) jf. ejendomsdatarapport. Det er tillige anført, at vandforsyningen for ejendommen er privat, alment vandforsyningsanlæg.

Lokalplaner og kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Norddjurs Kommunes hjemmeside.

Ejendommen er tilknyttet Grundejerforeningen St. Sjørup Strand. Medlemskab af Grundejerforeningen koster p.t. kr. 150,00/år.

Køber skal være opmærksom på, at der pga. midlertidig indefrysningsordning af grundskyld kan være et indefrosset beløb hos kommunen, som hæfter personligt på ejeren af ejendommen. Såfremt beløbet ikke kan opkræves af sælger, falder kravet tilbage til den nye ejer af ejendommen. Køber må således forvente en efteropkrævning heraf. Det indefrosne beløb udgør pt. kr. 749,70.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7537

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 162.000, heraf grundværdi kr. 460.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bodil Hagner Alexandersen & Knud Erik Schmidt under konkurs v/kurator Boris Frederiksen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Konkursboet v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-05 kl. 09:30
Retten i Randers

Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7537

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 468.931,77.

Retskreds

AS 54-543/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-06-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.