2ga, Otterup by, Otterup, pr. 29-07-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2ga, Otterup by, Otterup

Adresse

Vibevej 41
5450 Otterup

Tinglyst areal udgør 819 m².

Etplanshus fra 1968 opført i gule/lyse mursten. Facaden er delvis træbeklædt. Taget består ifølge BBR-meddelelsen af tagpap med lille hældning.

Der er for- og baghave. På husets venstre side er der en carport med to indgange til huset. I baghaven findes en fliseterrasse og et skur i meget dårlig stand.

Huset indeholder fire værelser, stue, to badeværelser, bryggers og køkken. Den ene indgang er til bryggerset, mens den anden er til en fordelingsgang. Ved indgang via bryggerset er der adgang til et værelse samt køkken. Bryggerset fremstår med hvide vægge og loft og gulvtæppebelagt gulv. I bryggerset findes en kummefryser samt en vaskemaskine af mærket Siemens. Værelset, der er adgang til via bryggerset, fremstår med tre hvide vægge samt én blåmalet væg og hvidt loft. Gulvet er belagt med gulvtæpper. Der er to termovinduer ud mod haven. Værelset fremstår generelt slidt. Køkkenet har hvide vægge med undtagelse af én væg, hvor der er sort tapet med lyse blomster. Bag vask og kogeplader er der hvide vægklinker. Der er lyst træloft og linoleumsgulv, der er lagt over et slidt trægulv. Der er hvide køkkenelementer og indbyggede skabe samt indbygget plads til køleskab.

Der findes følgende hvidevarer: ovn med kogeplade af mærket Voss, Bosch opvaskemaskine samt Wasco køleskab.

Fra køkken er der adgang til stue og have. Stuen fremstår med hvide vægge og lyst træloft. Gulvet er et slidt trægulv, der er belagt med gulvtæppe. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse samt fordelingsgangen med adgang til de resterende værelser. Det store værelse har hvide vægge og hvidt loft med samme gulv og gulvtæppe som i stuen. Der er indbygget skab i en limegrøn farve samt adgang til et badeværelse. Ved besigtigelse blev det oplyst, at der har været vandskade inde i skabet, som sandsynligvis enten stammer fra taget, som lejer oplyste, generelt var utæt flere steder, eller fra brusenichen på badeværelset.

Badeværelset fremstår med grønne klinker på nederste halvdel og hvidmalet på den øverste halvdel. Der er gråligt klinkegulv. Badeværelset har bruseniche samt et indbygget hvidt skabssystem. Loftet på badeværelset har fugtskader. Husets to sidste værelser er af sammenlignelig størrelse og stand, men har henholdsvis lyserødt blomstertapet på det ene værelse, og det andet værelse har tre hvide vægge og et tapet med palmemotiv på den sidste væg. Begge værelser har hvide lofter og er belagt med gulvtæpper. Begge værelser har termovinduer. Værelset med de lyserøde vægge har tillige indbyggede skabe. Loftet fremstår i begge værelser slidte og måske vandskadet. Det andet badeværelse har gråligt klinkegulv, grå vægfliser på tre af væggene og hvide fliser på den sidste samt hvidmalet loft med fugtpletter. Der er et hvidt badekar med brusehoved, slidt toilet samt håndvask. Der er et vindue ud mod haven ved badekarret. Hele vinduesrammen fremstår i meget dårlig stand.

Huset fremgår generelt slidt, og der er, ifølge lejer, problemer med utætheder i taget.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7886.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 276.200, heraf grundværdi kr. 930.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Leif Rasmussen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Grundejernes Investeringsfond v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-18 kl. 10:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7886

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 07.08.2020 kl. 11.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7886.

Retskreds

AS 139 /2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-07-30 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.