15ø, Lundtofte by, Lundtofte, pr. 29-07-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

15ø, Lundtofte by, Lundtofte

Adresse

Kulsviervej 79A, 1
2800 Kongens Lyngby

Tinglyst areal 52 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør boligarealet 57 m². Der er uoverensstemmelser mellem faktiske forhold og det på BBR meddelelsen anførte.

Udvendig besigtigelse:
Lejligheden ligger i den første opgang fra Kulsviervej. Opgangen til lejligheden ligger adskilt fra indkørslen af et stykke græsplæne med æbletræer. På bagsiden af ejendommen er der et smalt stykke fællesområde med græs. Området fremstår pænt og velholdt.

Indvendig besigtigelse:
Lejligheden består af entre med adgang til køkken, badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til soveværelset. Der er brune trædøre i lejligheden. Vinduerne er hvide af træ med termoruder, efter det oplyste ca. 10 år gamle. Køkkenet har hvide over- og underskabe i begge sider. Der er lyse træbordplader. Installationerne består af kogeplade med 4 gasblus og ovn mrk. Siemens, og køle-/fryseskab i lysegråt metal. Der er linolium på gulvet, vægge og lofter malet i lys beige, Der er beige fliser mellem bordplade og ovenskabe. Køkkenet er efter det oplyste renoveret i 2010.

Entre, stue og soveværelse har lakerede trægulve og lysmalede vægge. Soveværelse og entre har ligeledes lysmalede lofter, mens der er mørkt træloft i stuen. Stuen har fransk altan med dobbelt dør til fællesarealet på bagsiden af ejendommen.

Badeværelset har hvide fliser fra gulv til loft og bruseplads mod vinduet i hele badeværelsets bredde, lukket med glaslåge. Der har efter det oplyste været fugtskade på loftet i badeværelset med efterfølgende skimmelsvamp. Det er oplyst udbedret, men der mangler forsat efterbehandling med maling.

Lejligheden fremstår i øvrigt pæn.

Ejerforening:
Der er pligtig medlemsskab af Ejerforeningen E/F Lystofte Park I. Administrator p.t. er Cobblestone A/S. Der betales fællesudgifter med kr. 1.737,58/md., fælleslån facader m.v. med kr. 409,00/md., a conto varme med kr. 642,00/md. samt antennebidrag med kr. 26,00/md., i alt kr. 2.814,58 pr. måned. Der henvises til administratorbesvarelse, som er vedlagt salgsopstillingen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7820.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 151.600, heraf grundværdi kr. 950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lars Thomsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lyngby-Taarbæk Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-26 kl. 09:30
Retten i Lyngby

Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7820

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 7-24/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-07-30 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.