192, Esbjerg Bygrunde, pr. 29-07-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

192, Esbjerg Bygrunde

Adresse

Islandsgade 24, 1
6700 Esbjerg

Tinglyst areal 63 m², heraf vej 0 m². Fordelingstal 23/100.

Ejendommen er en ejerlejlighed beliggende på 1. sal på en central gade i Esbjerg med få minutters gang til gågaden. Ejendommen ejerlejligheden er beliggende i er ifølge BBR-meddelelsen opført i 1895, men til-/ombygget i 1948.

Ydervæggene er i mursten, og tagdækningen er tagpap med taghældning.

Ejerlejlighedens areal er ifølge BBR-meddelelsen 73 m², og ifølge tingbogen 63 m². Fordelingstal er ifølge tingbogen 23/100.

Det månedlige bidrag til ejerforeningen udgør kr. 2.120, jf. vedlagte e-mail af 07.05.2020 fra ejerforeningen. Bidraget er inkl. a conto varme.

Ejerlejligheden er udlejet, og lejen udgør kr. 4.000 pr. måned. Lejer har ved aftalens indgåelse erlagt et depositum med kr. 8.000. Der henvises til den i salgsopstillingen værende lejekontrakt, hvoraf det fremgår af § 11, at lejekontrakten var gældende fra 01.10.2017 til 01.10.2018. Uagtet at denne tidsbegrænsning er udløbet, har lejer med ejers vidende fortsat beboet ejerlejligheden, hvorfor lejekontrakten er omfattet af Lejelovens regler om begrænset mulighed for opsigelse af lejerens lejemål i ejerlejligheden. Lejeren har i forbindelse med besigtigelsen tilkendegivet, at hun agter at opsige og fraflytte ejerlejligheden, men rekvirenten bekendt har lejer endnu ikke opsagt lejemålet.

Obs! Lejemålet er efterfølgende opsagt, nøgler afleveret, og lejer har frafaldet forkøbsretten.

Boligen indeholder entre med trægulv, hvorfra der er adgang til stue og badeværelse. Badeværelset har sort klinkegulv og der forefindes her wc, bruseniche og håndvask. Stuen med trægulv har 3 store vinduer med godt lysindfald, og der er her plads til såvel spisebords- og sofaarrangement. Der er fra stuen adgang til køkken tillige med trægulv. Der forefindes her mørke over- og underskabe med mørk bordplade samt stålhåndvask, ældre emhætte, kogeplade mrk. Zanussi, ovn af mrk. Zanussi, opvaskemaskine af mrk. Blomberg, vaskemaskine af mrk. Asko. Vaskemaskinen er oplyst af lejer at være defekt (man kan få stød ved brug). Fra køkkenet er der adgang til soveværelse med trægulv og indbyggede skabe og med vindue ud til gårdhave.

Loftet i lejligheden er en blanding af gipslofter og hvidmalede panellofter.

Til ejendommen hører en fælles gårdhave.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Lejer har ved e-mail af 09.06.2020 oplyst, at der er sket en vandskade i lejlighedens badeværelse. En smed er tilkaldt, og denne er ved at udbedre skaden. Der er tillige taget kontakt til en fugttekniker og en tømrer, da skaden har bredt sig til opgangens underetage.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, lejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 78.500, heraf grundværdi kr. 370.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ernst Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-20 kl. 09:00
Retten i Esbjerg
Retssal 13, 1. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud ved første auktion udgjorde kr. 745.000. Fremvisning af ejendommen vil ske den 17.08.2020 kl. 15.00 efter forudgående tilmelding til assistent Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 67/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-07-30 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.