4bæ, Hørsholm by, Hørsholm, pr. 30-07-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4bæ, Hørsholm by, Hørsholm

Adresse

Rungstedvej 26
2970 Hørsholm

Tinglyst areal 1.694 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR udgør det bebyggede areal 181 m², hvoraf 30 m² er udnyttet tageetageareal. Hertil kommer garage på 25 m². Der er uoverensstemmelser med BBR, idet der heraf fremgår 1 badeværelse og 2 toiletter. Der er 3 badeværelser.

Ejendommen er beliggende direkte til Rungstedvej skærmet mod vejen af en hæk. Selve ejendommen og haveanlæget fremstår generelt som velholdt. Opvarmning med gasfyr.

Udvendig besigtigelse:
Ejendommen er opført på en skrånende grund fra Rungstedvej og ned mod slutningen af grunden, der ender ved en lille sø, der deles med de øvrige ejendomme, der grænser op til søen. Der er afskalning af puds på skorstenen.

På en lille ø med adgang via bro fra haven, er der opført et lille tehus i træ. Ø og hus tilhører denne ejendom. Der er en garage forbundet med huset med en læmur, således at baghaven ikke kan ses fra vejen.

Vinduesrammerne er af træ med termoruder, og fremstår i fin stand bortset fra udestuen. Hoveddøren er en dobbeltdør i hvidt træ og fremstår velholdt. Der er glasoverdækning. Taget er skrånende med tagpap.

Ejendommen er opført i hvidpudsede sten. Haveanlægget fremstår i meget flot stand. Kælderetagen har en udestue i hele ejendommens længde, og taget er udnyttet som terrasse til stueetagen med nedgang til haven.

Indvendig besigtigelse:
Ejendommen består af stueetage, kælder og 2. sal med et værelse og bad.

Stueetage:
Alle rum bortset fra badeværelse har hvide vægge og lofter, og mørke plankegulve alt fremstår i meget fin stand.

Entre med 2 lukkede garderober og ovenlysvindue, lille værelse med mindre vindue mod Rungstedvej. Fra værelset er der adgang til et lidt større værelse med 2 dobbeltdøre ud mod terrassen, og dobbelt fransk dør til en mindre opholdsstue med pejs og ligeledes 2 dobbeltdøre ud mod terrassen.

Fra stuen er der adgang til spisestuen, der er i forbindelse med åbent køkken. Køkkendelen har mindre aflangt vindue mod Rungstedvej, mens spisestuen har 3 dobbeltdøre mod terrassen.

Køkkenet har hvide elementer og stort køkkenbord med integreret dobbeltvask i aluminium. Der er følgende installationer: Stort gaskomfur med ovn mrk. Atag, opvaskemaskine mrk. Siemens og et amerikansk køleskab mrk Atag.

Fra køkkenet er der udgang til en lille entre, med trappe til kælder og 2. sal, og adgang til bad og soveværelse. Badeværelset indeholder brus, toilet og stor håndvask. Der er hvide vægge, idet væggene i brusekabinen dog er delvist beklædt med små fliser. Gulvet har store cremefarvede klinker.

Der er adgang til soveværelset via en hvid, dobbelt trædør med fyldninger. Soveværelset har panoramavindue mod haven. Trappeopgangen har et smalt vindue i hele opgangens højde ud mod Rungstedvej.

2. sal:
Indeholder lille repos med dobbelt trædør med fyldninger, til soveværelse med panoramavindue mod haven og udgang til en lille altan.

Fra soveværelset er der vindue og dør til badeværelset, der indeholder kar, lukket brusekabine med gennemsigtig dør, toilet og stor håndvask. Der er hvide vægge og gulve og cremefarvede fliser.

Kælder:
Vægge og lofter er hvide, gulvene beklædt med store cremefarvede fliser. Alt fremstår generelt velholdt og i fin stand.

Neden for trappen er der en lille fordelingsentre med adgang til bad, en lille vinkælder, fyrkælder og vaskerum. Badeværelset har kar, stor håndvask og toilet.

Vaskerummet er et langt, smalt rum med små vinduer mod Rungstedvej. Langs hele den ene væg er der hvide skabe og med aluminiumsbordplade og integreret vask. Der er en Bosh tørretumbler og 2 Asko Vølund vaskemaskiner. For enden af vaskerummet er der adgang til et strygerum.

Fra vaskerummet er der adgang til yderligere 2 sammenhængende værelser med udgang til haven fra det ene værelse, og et ekstraværelse. Disse værelser har vindue og udgang til udestuen.

Udestuen har loft til gulv skydedøre af glas mod haven. Den indeholder en lille pool og et jacuzzi. Hvor loftet møder vinduerne, har der været fugtskader, der nu er repareret. Der ses mindre tegn på begyndende fugt i loftet. Vinduerne fremstår i dårlig stand.

Garage.
Der er en lukket garage til ejendommen. Der er ud over porten adgang fra en dør fra havesiden. Døren bør udskiftes.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7880

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 2.466.400, heraf grundværdi kr. 6.400.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Sebastian Zsolt Szigethy

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Hørsholm Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-01 kl. 09:30
Retten i Helsingør

Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7880

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 5-132/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-07-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.