16ly, Vejby by, Vejby, pr. 30-07-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

16ly, Vejby by, Vejby

Adresse

Frits Nielsens Vej 16
3210 Vejby

Tinglyst areal 1.199 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR udgør boligarealet 118 m² og overdækket træterrasse 18 m².

Udvendig besigtigelse:
Ejendommen er et gråt træsommerhus med hvidmalede døre, vinduer samt udhængsbrædder. Taget består ifølge BBR af betontagsten. Både ejendom og have fremstår i pæn og ryddelig stand, dog trænger lister indvendig samt begge badeværelser til vedligehold.

Indvendig besigtigelse:
Ejendommen består af 4 værelser, stue og køkken samt 2 toiletter med bad. Derudover er der en overdækket træterrasse på 18 m². Alle vinduer og døre er hvidmalede og er af nyere dato.

Fra hoveddør går man ind i lille fordelingsgang, hvor der er adgang til et badeværelse på venstre side. Der er grå klinker i badeværelset på vægge og beige klinker på gulv samt træloft. Der er bruseniche, håndvask, mindre toiletmøbel med skabe og spejl og toilet af mrk. Ifö.

Fra fordelingsgangen går man videre til højre, hvor der er et større soveværelse. Der er hvide vægge, træloft og træparket gulve. Til højre for soveværelset forefindes husets største badeværelse, indeholdende boblebad, bruseniche, håndvask, toiletmøbel med skabe og spejl, samt toilet af mrk. Ifö. Badeværelset har grå klinker på væggen og beige klinker på gulv samt træloft.

Fra fordelingsgangen går man videre ind i husets stue/køkken, som er et stort rum med en lille vinkel på. Rummet indeholder tillige en brændeovn. Der er hvide vægge, trælofter samt træparketgulve. Køkkenelementer er af ældre dato, hvide og af ukendt mærke. Træbordplade. Køleskab, fryser, ovn, induktionsplade og mikroovn er alle nyindkøbte af mrk. Siemens.

Fra køkkenet er udgang til bryggers på bagsiden af huset. Bryggers har hvide vægge, trælofter og hvidt klinkegulv, og indeholder en ældre vandvarmer af ukendt mærke, samt helt ny vaskemaskine og tørretumbler af mrk. Bosch.

Langs venstre side af stue/køkken forefindes husets 3 resterende værelser, som alle er med hvide vægge og trælofter samt træparketgulve. I stuen/køkken er tillige en hems, som dækker arealet over de 3 værelser.

Fra stuen kan man gå videre gennem dobbelt glasdøre ud på en større overdækket træterrasse, som netop er lagt. Haven er udlagt med græs og få planter.

Servitutter:
Det fremgår af servitut tinglyst 14.03.1963, at ejendommen skal være tilknyttet en grundejerforening. Ejer oplyser, at ejendommen ikke er medlem af en grundejerforening.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7893

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 397.600, heraf grundværdi kr. 1.800.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Steen Skjoldan Petersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-25 kl. 10:00
Retten i Helsingør

Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7893

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 5-150/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-07-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.