5bu, Egeskov, Fredericia Jorder, pr. 01-08-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5bu, Egeskov, Fredericia Jorder

Adresse

Egeskov Bygade 73
7000 Fredericia

Ejendommen med matr. nr. 5 bu, Egeskov, Fredericia Jorder, er beliggende Egeskov Bygade 73, 7000 Fredericia, i rolige omgivelser med åbne marker som genbo.

Grundarealet udgør 751 m².

Ejendommen, der er er opført i 1975 og er en gulstensvilla med fibercementtag, har et bebygget areal på 116 m², fordelt med 96 m² boligareal og 18 m² udestue.

Ejendommen opvarmes med el og suppleres med brændeovn. Vandforsyning sker via privat, alment vandforsyningsanlæg, og afløb sker til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Indretningen af ejendommen er entre, hvorfra der er er videre adgang badeværelse med bruseniche og oprindelige klinker på væg og gulv. Fra badeværelset er der videre adgang til værelse med faste skabe og gulvtæpper. Værelset har videre adgang til stuen, der er med trælaminatgulve. Fra stuen, hvor husets brændeovn også er placeret, er der adgang til udestuen på 18 m², der er med trægulve.

Fra stuen er der videre adgang til stort køkken med spiseplads. Køkkenet er ifølge ejer fra omkring 1990. Hvidevarerne bestod på besigtigelsestidspunktet af indbygningsovn af mrk. Beko, opvaskemaskine af mrk. Bosch samt emhætte af mrk. Wasco.

Køkkenet giver endvidere adgang til hhv. bryggers og et yderligere værelse med tæppe. I bryggerset var på besigtigelsestidspunktet vaskemaskine af mrk. Aeg samt en Candy tørretumbler.

Overalt er ejendommens lofter hvidmalede trælofter.

Til ejendommen er stor have med skur (21 m²) og udepejs. Endvidere er der carport på 20 m².

Beskrivelsen er baseret på en besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig. Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på en udskrift fra BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Visse af oplysningerne i BBR-ejermeddelelsen kan afvige fra de faktiske forhold på ejendommen. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Det bemærkes desuden, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v. som har rettidig betalingsfrist efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 279.700, heraf grundværdi kr. 790.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ejnar Riis Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Sydbank A/S som mandatar for Totalkredit A/S
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Auktionsbekendtgører

Retten i Kolding

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-21 kl. 09:00
Retten i Kolding
Retssal 11
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Mads Brandt
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen vil, efter aftale med Skov Advokater, tlf. 76407000, mail: skov@skovadvokater.dk, blive fremvist den 17.08.2020. Tidspunkt oplyses ved tilmelding. Såfremt ingen har kontaktet Skov Advokater senest den 14.08.2020, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 151/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-08-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.