1396, Vigerslev, København, pr. 01-08-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1396, Vigerslev, København

Adresse

Nøddehaven 11
2500 Valby

Ejendommen matr. nr. 1396 Vigerslev, København, beliggende Nøddehaven 11, 2500 Valby, med et tinglyst areal på 743 m², heraf vej 234 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2019 på kr. 2.050.000, heraf grundværdi kr. 1.158.400, er et fritliggende enfamilieshus, der ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1935 med til-/ombygning i 1958 og med et bebygget areal på 90 m² og et samlet boligareal på 90 m² og en kælder på 90 m², garage på 20 m². Beboelsesdelen er opført i mursten og med tagpap som tagdækningsmateriale, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt beskrives som følger:
Ejendommen er en bungalow opført i 1 etage og med kælder. Vandforsyning sker via alment vandforsyningsanlæg, og afløb sker til spildevandforsyningens renseanlæg. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Ejendommen består af flisebelagt indgang/entré. Der er nedhængt listeloft, og fra entréen er der adgang til et badeværelse med nedhængt loft med indbyggede spot. Der er brusekabine, delvist med en glaslåge, toilet og et badeværelsesmøbel. Fra entréen er der endvidere adgang til et stort køkken med elementer af brunlig karakter. Der forefandtes ved besigtigelsen Bosch køle-/fryseskab, opvaskemaskine af mrk. Siemens, komfur og induktionskogeplade af mrk. Siemens. Fra køkkenet er der udgang via en trappe til haven. For enden af trappen er der en træterrasse.

Endvidere er der en spisestue i direkte åben forbindelse til stuen. I stuen er der åben adgang til en lille ”kvist”, der er flisebelagt og p.t. anvendes som arbejdssted. Der henstod en brændeovn i forbindelse med besigtigelsen, men den ses ikke tilsluttet. Endelig er der et soveværelse med indbyggede skabe.

Kælderen er der indvendig adgang til via en trætrappe fra køkkenet. I kælderen er der et badeværelse med brusekabine, nedhængt loft, toilet og hvide fliser på væggen. Herudover flere rum, der p.t. anvendes, næppe lovligt, til boligophold. Der pågår aktuelt en modernisering af kælderen, og der mangler en lille smule arbejde, før end det fremstår færdigt. I forbindelse med besigtigelsen blev der registreret en vaskemaskine af mrk. LG. Fra kælderen er der udgang til haven.

Haven er velanlagt, og bagerst i haven pågår der aktuelt en større ombygning af den i BBR-meddelelsen nævnte garage. Den ses således at være udvidet og uden, at det er registreret i BBR-meddelelsen. Aktuelt er der husdyrhold i den pågældende bygning i form af perlehøns og papegøjer. Arealet ses at være større end det i BBR-meddelelsen anførte 20 m². Det antages, at det skal anvendes til kontor eller hermed beslægtet. Arbejdet er ikke færdiggjort.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen og visse af oplysningerne hidrører fra nuværende ejer.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 1.158.400, heraf grundværdi kr. 2.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Michael Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-08-27 kl. 09:20
Retten på Frederiksberg
Gl. Domhus, Retssal X
Howitzvej 32A
2000 Frederiksberg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten på Frederiksberg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen finder sted mandag den 17.08.2020 kl. 10.00. Deltagelse i fremvisningen kan alene ske ved tilmelding senest fredag den 14.08.2020 før kl. 11.00 til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. Er der ingen tilmeldinger, berammes ingen fremvisning.

Retskreds

AS 6-61/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-08-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.