1bx, Grødde by, Ikast, pr. 02-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1bx, Grødde by, Ikast

Adresse

Grønhøj 14
7430 Ikast

Tinglyst areal 749 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et fritliggende enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 2008. Ydervæggene er i træ, tagdækningen er betontagsten, og der er termoruder.

Bebygget areal udgør 103 m², hvortil kommer 70 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 173 m², jf. BBR-meddelelsen. I BBR-meddelelsen er der angivet et udhus med et registreret areal på 18 m². Denne bygning er blevet revet ned, og der er i stedet lavet en træterrasse.

Fra boligens hovedindgang gives adgang til entré/gang, som giver adgang til badeværelse og køkken/alrum med kogeø/samtalekøkken med nyere, hårde hvidevarer. Opvaskemaskine er af ældre dato. Fra køkken/alrum gives adgang til et stort værelse og husets bryggers med bagindgang. I husets bryggers findes vaskemaskine og tørretumbler af nyere årgang, samt god skabsplads.

Fra køkken/alrummet går en trappe op til husets 1. sal, hvorfra et stort rum giver adgang til to store værelser, husets andet badeværelse og terrasse. I husets andet badeværelset er der installeret boblebad/spabad, lige som der er bruser. Ejeren har oplyst, at der ikke er trukket ledning til stikkontakterne i badeværelset ovenpå.

I værelset til højre for trappen, når man kommer op fra stuen, er der en terrassedør/altandør (men uden terrasse/altan), hvis rude har en stor flænge. I samme værelse er der ved værelsets andet vindue spor af svamp ved vinduesfugningen. I det store hele fremstår huset dog lyst og nydeligt.

Husets stue- og førsteetage er belagt med trægulv med undtagelse af husets bryggers og to badeværelser, hvor der er klinker. Huset har centralstøvsuger.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme/blokvarme. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 1.640,20, som de nuværende ejere hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 377.600, heraf grundværdi kr. 1.550.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Dennis Nielsen og Tina Lehmann Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-25 kl. 13:30
Retten i Herning
Retssal A
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion udgjorde kr. 970.000. Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 18.09.2020 kl. 11.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 78/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-03 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.