628, Nakskov Bygrunde, pr. 02-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

628, Nakskov Bygrunde

Adresse

Tårsvej 20
4900 Nakskov

629a, Nakskov Bygrunde

Adresse

Tårsvej 20
4900 Nakskov

Samlet areal udgør ifølge tingbogen: 718 m².

Rød murstensejendom med rødt tegltag. To af vinduespartierne i facaden fremstår i ikke-malet træ, det tredje er ødelagt og det fjerde er helt fjernet pga. murens skader. Nogle af lejligheders vinduer kan ikke åbnes og er desuden i meget dårlig stand. Bygningens hoveddør er slidt med afskallet hvid maling. Bygningens bagside er malet gul.

Langs skellet til naboejendommen er der i baghaven opført et træskur/bygning med indvendig opdeling i fire rum. Dette fungerer som opbevaringsrum til hver lejlighed.

Baghaven er ikke passet og vokser vildt. Der vokser tillige flere træer på grunden.

Bygningen er under renovering. Ifølge det oplyste har tagkonstruktionen bevirket, at murværket har rykket sig, hvorfor der skulle være sætningsskader. Fundamentet på den ene side af bygningens facade er blevet reetableret, men ikke lukket af. Langs gavlen ses muren nogle steder at bule ud.

Fra stueetagen er der fordeling til st. th. og st. tv. Trappen til 1. sal fremstår med sorte trin og afskallet hvid maling. Gelænderet er ødelagt flere steder. Fra trappens repos er der fordeling til hhv. 1. th. og 1. tv.

St. tv.
Lejligheden fremstod ved besigtigelse med ødelagte gulve, vægge og lofter. Der var ekstremt meget inventar, hvorfor det ikke var muligt at foretage en grundig besigtigelse. Lejligheden indeholder entré, stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Køkkenelementerne er hvide og bordpladens laminatoverflade sort. Der er underskabe langs væggene og overskabe i den ene side. De hårde hvidevarer tilhører, efter det oplyste, lejer. Dørene imellem værelserne er hvide med sorte plasthåndtag. Badeværelset har en art hvidt naturmønstret laminat på gulvet og op ad væggene. Der er opsat en varmtvandsbeholder med kapacitet på ca. 40 l. Der er toilet, lille håndvask og bruseniche. Der er endvidere en bagdør ud til flisebelagt terasse. Lejlighedens areal udgør ifølge BBR 66 m².
Lejligheden er udlejet. Månedlig husleje udgør kr. 3.000 + forbrug. Lejekontrakten stemmer ikke overens med de faktiske forhold.

St. th.
Ruminddelingen er som st. tv. Lejligheden er ubeboelig. Se endvidere vedhæftede notat og brev fra kommunen. Murværket er blottet ud til bygnings front. Der er endvidere en bagdør ud til flisebelagt terasse.
Lejlighedens areal udgør ifølge BBR 66 m².

1.tv.
Lejligheden indeholder entré, værelse, køkken og badeværelse. Badeværelset har hvide kvadratiske vægfliser og brunligt laminatgulv. Der er toilet, håndvask og bruseniche. Der er envidere en varmtvandsbeholder til ca. 40 l. I køkkenet er der en skråvæg. Køkkenelementerne er hvide og bordpladen fremstår i grå laminat. Der er hvide vægklinker, bordplade og to overskaber. Der findes et hvidt elkomfur af mærket Scancook og et køle-/fryseskab af ukendt mærke.
Lejlighedens areal udgør ifølge BBR 51 m²
Lejligheden er udlejet. Månedlig leje udgør kr. 2.850 + forbrug.

1.th.
Rum- og planmæssigt fremstår lejligheden som en spejling af 1. tv. Vaskemaskinen tilhører lejer. I køkkenet er det hvide køleskab af mærket Elvita.
Lejlighedens areal udgør ifølge BBR 51 m²
Lejligheden er udlejet. Månedlig leje udgør kr. 2.850 + forbrug.

Ejendommen er meget misligeholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7871

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 162.800, heraf grundværdi kr. 570.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anpartsselskabet af 1. november 19 under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Konkursboet, v/advokat Nicolai Christen Dyhr
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-10-02 kl. 11:20
Retten i Nykøbing Falster

Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7871

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 0.

Retskreds

AS 4-235 /2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-03 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.