614, UIkebøl Ejerlav, Ulkebøl, pr. 03-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

614, UIkebøl Ejerlav, Ulkebøl

Adresse

Damager 49
6400 Sønderborg

Tinglyst areal 706 m², heraf vej 0 m².

Etplans parcelhus beliggende på lukket villavej i Ulkebøl.

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1967, men er moderniseret. Ydervæggene er i gule mursten, som er delvist vandskurede, tagdækningen er eternittag, som ligesom termovinduerne må forventes at skulle udskiftes inden for en årrække.

Bebygget areal udgør 174 m², hvoraf 23 m² er registreret som udestue (delvist nedrevet), så det samlede boligareal herefter udgør 151 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er desuden i BBR-meddelelsen anført en garage med et registreret areal på 70 m², men de faktiske forhold adskiller sig ved, at der af garagen er inddraget et værelse, som efter det oplyste er medregnet i boligarealet), mens den resterende del af garagen består af en carport og et udhus/værksted. Ydervæggene er træbeklædning, og tagbelægningen er tagpap.

Boligen indeholder entré/fordelingsgang, som giver adgang til 2 værelser samt et badeværelse, hvortil der er det yderligere værelse, som er inddraget fra garagen. Husets centrale rum er køkken/alrummet med åben forbindelse til stuen, som har udgang til haven. Ved køkkenet er der et bryggers med egen udedør.

Loftsbeklædningen er trælistelofter, mens gulvbelægningen er sorte klinker, bortset fra i værelserne, hvor der er træ/laminatklikgulve. Der er gulvvarme i alle rum. Køkkenet har keramisk kogeplade, emhætte, opvaskemaskine, ovn og amerikanerkøleskab/fryser. Køkkenbordpladen er sort, mens skabene er hvide højglans (formentligt et Kvik-køkken), hvor der mangler en front ved opvaskemaskinen. Badeværelset har sorte skabe, hvid håndvask og bruseniche.

Ejendommen fremstår funktionsdygtig, men mangler det sidste finish nogle steder. Udenomsarealerne er hovedsageligt belægningssten, og i indkørslen er der plads til 2 biler.

Ejendommen bebos af den ene ejers far, men der er ikke tale om et lejeforhold, og faderen har oplyst, at han vil være fraflyttet inden tvangsauktionen, men vil fortsat holde opsyn med ejendommen. Vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset tilhører faderen og medtages ved fraflytning.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning er fra fælles, privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er til spildevandsforsyningens renseanlæg. Kloaksystemet er separeret, jf. BBR-meddelelsen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, beboeroplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 293.700, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rasmus Vangsholdt Andersen og person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/advokat Thomas Møller H. Kristensen
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Sønderborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-10-01 kl. 09:00
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud ved 1. auktion udgør kr. 1.110.000. Fremvisning af ejendommen vil ske tirsdag den 22.09.2020 kl. 12.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 173/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.