9df, Skuldelev by, Skuldelev, pr. 03-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9df, Skuldelev by, Skuldelev

Adresse

Askevej 2
4050 Skibby

Tinglyst areal 800 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør boligarealet 148 m², hvortil kommer garage med 29 m².

Ejendommen er beliggende på en stille villavej. Selve ejendommen fremstår generelt som holdt pænt. Ejendommen trænger til reparationer og vedligehold.

Udvendig besigtigelse:
Ejendommen er opført i gule mursten med sorte pletter og sort fibercement/ asbest tage ifølge BBR. På grunden findes endvidere et skur af træ (brændeskur) og en garage på 29 m² i tilknytning til huset.

Haven er stor og lukket primært udlagt med græs og få træer og buske. Grunden fremstår generelt som ryddelig og velholdt.

Indvendig besigtigelse:
Alle vinduerne er efter det oplyste termoruder, hvoraf flere er punkterede og flere vinduer og rammer bør udskiftes.

Indgangen til hoveddøren har et lille udhæng så den er overdækket.

Fra hoveddøren kommer man ind i en entré, hvorfra der til venstre er en lang fordelingsgang med i alt 4 værelser. I alle værelser er der skimmelsvamp i hjørnerne. I forældresoveværelset er der et stort indbygget skab. Alle værelser er med hvidpudsede vægge og hvide lofter samt parkettrægulve. Alle gulve er meget slidte og flere steder meget skæve efter vandskader.

Der forefindes et større toilet af ældre dato med blå klinker, indeholdende bruseniche, håndvask og et badekar. Der er skimmelsvamp i bruseniche.

Fra fordelingsgangen forefindes til højre for hoveddøren et lille gæstetoilet, som indeholder et toilet og en håndvask. Der er hvide fliser. Toilettet er af ældre dato.

Fra fordelingsgangen forefindes tillige til højre for hoveddøren en bryggersindgang med ind/udgang til garagen på siden af huset. Bryggers er beklædt med hvide klinker og indeholder tillige husets vandbeholder samt en fryser, som tilhører lejerne. Fra bryggers kommer man ind i et langt stort køkken af ældre dato. Der er lyse brune klinker på gulvet og hvide køkkenelementer af ukendt mærke. Køkkenet har en højere sokkelhøjde end normalt. Der forefindes mikroovn, køleskab, induktionskogeplade, ovn og opvaskemaskine. Alle hårde hvidevarer tilhører efter det oplyste lejerne.

Fra køkken er der åben adgang til en større vinkel spisestue og stue. Der er trægulve og trælofter i spisestue og stue samt hvide vægge. Der er store skader på gulvet efter vandindtrængen i tag, ligesom der er skimmelsvamp i alle hjørner. Der forefindes tillige flere revner sætningsskader på vægge - både udvendig og indvendig.

Fra spisestue er der udgang til en stor træterrasse, som er opført på den en side af ejendommen og omkranset af et træhegn. Fra terrassen går man videre ud i den store lukkede have. På den anden side af huset er opført et større brændetræskur.

Ejendommen trænger til at blive opfrisket flere steder, ligesom auktionskøber opfordres til at få undersøgt tag, vægge og gulve efter vandskader.

Lejemål:
Ejendommen er udlejet. Lejekontrakt er vedlagt salgsopstillingen. Der betales kr. 7.500 i husleje pr. måned i husleje. Ifølge lejekontrakt er der betalt kr. 14.000 i depositum. Ifølge udlejer er der alene betalt kr. 7.000 i depositum. Ifølge lejekontrakten skal der udover huslejen betales kr. 2.260 i a conto vand, varme og el. Dette sker ikke. Forbrug står i ejers navn, og hver gang der kommer en regning, videresendes denne til lejer, som så betaler forbruget på denne måde.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7852

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 483.600, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jette Nielsen, Gert Jonny Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-29 kl. 10:00
Retten i Hillerød
Retssal 1
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7852

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 0.

Retskreds

AS 121/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.