1az, Agerkrog by, Tistrup, pr. 04-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1az, Agerkrog by, Tistrup

Adresse

Søndergade 5
6862 Tistrup

Tinglyst areal 394 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1905. Ejer oplyste dog, at ejendommen, med undtagelse af tilbygningen, er fra 2004. Ydervæggene er i røde mursten og tagdækningen er asbesttag, dog metalplader på tilbygningen. Taget er flere steder repareret med nyt materiale. Vinduer og døre er fra 2004. Bebygget areal udgør 82 m², hvortil kommer 45 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 127 m², jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder baggang med brunt klinkegulv, hvor der forefindes en vaskemaskine af mrk. Electrolux. Der er herfra adgang til badeværelse og mellemgang. Badeværelset har lyse gulvklinker og blå klinker på væggene. Der forefindes her toilet, håndvask og bruseniche. Ejer oplyste, at der er gulvvarme på badeværelset.

Mellemgangen har brunt laminatgulv, og der er herfra adgang til 1. salen via trappe og en lille madkælder samt køkken. Køkkenet har tilsvarende brunt laminatgulv, og der forefindes her brune over- og underskabe med lys laminatbordplade, håndvask, ovn og kogeplade af mrk. Voss, emhætte af ukendt mrk. og køleskab af mrk. Gram – alle af ældre dato. Der er fra køkkenet adgang til stor spisestue og stue med gråt gulvtæppe, hvor der god plads til såvel spisebords- og sofaarrangement, ligesom der her forefindes en brændeovn. Der er herfra adgang til lille entré med gulvtæppe.

På 1. salen forefindes repos med trægulv, hvorfra der er adgang til 3 værelser med hhv. trægulv og gulvtæppe og skrå vægge.

Loftet i boligen er en blanding af trælofter og gipslofter.

Til ejendommen hører en hyggelig baghave samt en garage, som iflg. BBR-meddelelsen er 20 m², beklædt i mursten og med asbesttag. På besigtigelsen blev imidlertid konstateret, at garagen er opført i træ med tagpap. Der forefindes elektronisk port.

Ifølge BBR-meddelelsen skulle der være en indendørs og udendørs olietank. Sådanne tanke blev ikke konstateret, og ejer mindes ikke at have set sådanne, men at have hørt om den udendørs tank.

Ejendommen opvarmes iflg. BBR-meddelelsen via eget anlæg, men ejer oplyste, at dette ikke er tilfældet, idet ejendommen opvarmes via fjernvarme (findes i baggangen). Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 119.800, heraf grundværdi kr. 490.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Reinholdt Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-30 kl. 11:00
Retten i Esbjerg
Retssal 13, 1. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 24.09.2020 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 141/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.