2bp, Rørkær, Esbjerg jorder, pr. 04-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2bp, Rørkær, Esbjerg jorder

Adresse

Storegade 19, 2
6700 Esbjerg

Tinglyst areal 35 m², heraf vej 0 m².

Lejligheden er beliggende i en etageboligbygning som ifølge BBR-meddelelsen er opført i år 1896, hvorefter der i år 1974 er sket til-/ombygninger. Ydervæggene er i røde mursten, og tagdækningen er ifølge BBR-meddelelsen fibercement, herunder asbest.

Ejendommen indeholder 8 forskellige lejligheder, som er fordelt på to etager, jf. BBR-meddelelsen.

Ejerlejlighedens areal er ifølge tingbogen 35 m², fordelingstal 15/100 – ejerlejlighed nr. 8. Ejerlejligheden har ifølge BBR-meddelelsen et samlet areal på 37 m².

Det månedlige bidrag til ejerforeningen udgør kr. 2.200, jf. vedlagte referat af senest generalforsamling.

Ejerlejligheden er udlejet og lejen udgør kr. 3.500 pr. måned inkl. varme. Lejer har ved aftalens indgåelse betalt et depositum med kr. 7.000. Der henvises til den i salgsopstillingen værende lejekontrakt. Lejer har oplyst, at hun på et ukendt tidspunkt har foretaget forbedringer i lejligheden, men har ikke villet oplyse hvilke forbedringer der er foretaget.

Lejligheden indeholder entré med mørkt laminatgulv, hvide vægge samt gipslofter, hvorfra der er adgang til køkkenet og badeværelset. Badeværelset har hvidt gulv, gipslofter samt vægge, og der forefindes her toilet, håndvask, badekar samt en bruser over badekarret. I badeværelset forefindes et mindre defekt skråvindue.

Fra lejlighedens entré er der adgang til køkkenet, som har mørkt laminatgulv, hvide vægge samt gipslofter, og hvor der er plads til et mindre spisebordsarrangement. Køkkenet er udstyret med en mindre ovn af mrk. Voss, to kogeplader, køleskab samt emhætte – begge af mrk. Wasco. Køkkenet har hvide underskabe samt skuffer og et større indbygget skab. Vinduet i køkkenet er defekt. Fra køkkenet er der adgang til et soveværelse med lysegråt laminatgulv, hvide gipslofter samt vægge. I soveværelset har der oprindeligt været en dør ud til opgangen, som nu er blændet af. Soveværelset har ét enkelt defekt vindue, der dog er forsøgt midlertidigt repareret, så vinduet nu kan stå på klem.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR-meddelelsen via fjernvarme, og der forefindes tre radiatorer i lejligheden; én på badeværelse, én i køkkenet og én i soveværelset. Til lejligheden tilhører der et mindre aflåst kælderrum, fælles vaskeri samt gårdhave.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 65.100, heraf grundværdi kr. 270.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Kurt Johnson Skogemann v/bobestyrer, advokat Dan B. Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Kurt Johnson Skogemann
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-30 kl. 09:00
Retten i Esbjerg
Retssal 13, 1. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 24.09.2020 kl. 11.00 efter forudgående tilmelding til assistent Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 140/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.