12h, Avderød by, Karlebo, pr. 04-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12h, Avderød by, Karlebo

Adresse

Avderødvej 32G
2980 Kokkedal

Ifølge BBR-meddelelsen fritliggende enfamilieshus opført i 2001. Bebygget areal 163 m², samlet boligareal 264 m². Ejendommen indeholder 6 værelser, 3 toiletter, 3 bade og eget køkken med afløb.

Garage opført i 2002 med ydervægge af træ og tag af tegl, bebygget areal 38 m².

Areal ifølge tingbogen 1.009 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er en hvidmalet murstensejendom med røde tegltag. Ejendommen er opdelt i to boligenheder, der begge er udlejet. Bolig 1 indeholder indgangsparti, køkken åben til stue med adgang til have, samt værelse og badeværelse.

Førstesalen indeholder repos, 2 værelser samt bad.

Lejemålet har bimåler for strøm og afregner strøm til nabolejeren. Strøm er ikke korrekt opdelt, idet varmt vand til begge lejemål opvarmes med el, som kun registreres på hovedmåleren i bolig 2. Lejerne har derfor internt aftalt, at den samlede eludgift deles 40/60, hvor bolig 1 betaler den mindste del. Lejer har endvidere separat have. Der betales månedlig leje på kr. 11.000, og der er indbetalt et depositum på kr. 30.000. Lejer har selv betalt for udskiftning af opvaskemaskine.

Bolig 2 indeholder i stueplan, køkken åben til stue samt yderligere 1 stue og badeværelse.

Førstesalen indeholder 3 værelser, samt bad. Lejer oplyser, at brusebad på første sal ikke er tæt, og ved brug kommer der vand ned i stueplan. Lejen udgør kr. 10.000 på måned, og depositum er indbetalt med kr. 33.000. Lejer har selv betalt for ny vaskemaskine og tørretumbler.

På ejendommen er der endvidere beliggende stor garage, med indrettet førstesal. Der hører 1 garage til bolig 1 og 1 garage til bolig 2, samt førstesalen. Begge lejemål disponerer over egen have. I bolig 1 er der endvidere i haven, et mindre skur, der ikke er registreret i BBR.

Lejerne oplyser at der er adskillelige mangler ved lejemålene jf. bilag.

Varmeforsyningen virker dårligt da oliefyret ofte går ud. De to emhætter er forbundet, hvilket betyder at brug af emhætterne giver lugtgener i nabolejemålet. Brændeovnene virker ikke tilfredsstillende. Der mangler tagnedløb fra tagrenden der fremstår underdimensioneret. Der er omfattende rådangreb i gavl mod vest. På loftet fremstår undertaget mangelfuldt og misfarvet formentligt af skimmel. I henhold til BBR er der alene registreret 3 bad/toilet, men der er 4 styk. bad/toilet i ejendommen. Der er ligeledes et køkken, der ikke er registreret.

Ved fremvisning af ejendommen skal fremmødte bruge håndsprit og engangshandsker, før de går ind. På grund af afstandskravet på 2 meter og kravet om 4 m² pr person, kan det blive nødvendigt at dele interesserede op i mindre grupper.

Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har i sinde at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er et begrænset antal siddepladser.

Tidspunkt for fremvisning af ejendommen vil fremgå af annoncering af tvangsauktionen. Tilmelding til fremvisningen skal ske via www.tvangsauktionssiden.dk

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8138

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 926.400, heraf grundværdi kr. 3.950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kurt Molge

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Anders Drachmann
Drachmann Advokater
Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør

Auktionsbekendtgører

Drachmann Advokater

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-10-06 kl. 10:00
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Drachmann Advokater

Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8138

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 30.09.2020 kl. 17:00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8138

Retskreds

AS 5-155/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.