221, Kerteminde bygrunde, pr. 04-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

221, Kerteminde bygrunde

Adresse

Vestergade 21
5300 Kerteminde

222, Kerteminde bygrunde

Adresse

Vestergade 21
5300 Kerteminde

Matr. nr. 221 Kerteminde bygrunde, tinglyst areal 114 m², heraf vej 0 m². Matr. nr. 222 Kerteminde bygrunde, tinglyst areal 108 m², heraf vej 0 m².

Byhus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1907, til-/ombygget i 1988. Bebygget areal 113 m². Bygningsareal 208 m². Boligareal 248 m², hvoraf 70 m² er udnyttet tagetage og 6 m² er kælder.

Ejendommen er på facaden ud mod vejen opført i røde mursten og på facaden mod baggården opført i gråmalede pudsede sten og med tag af røde betontagsten.

Adgang til ejendommen sker via port med dobbelt døre. Fra entré, der er med lyse marmorfliser og hvidmalede vægge og loft, er der to trin op til en hall, der ligeledes er med lyse marmorfliser på gulvet. Fra hall er der udgang til gårdhave via buede dobbelte glasdøre samt adgang til yderligere en entré. Entré er med lyse marmorfliser på gulv, nedgang til kælder, trappe til 1. sal samt med adgang til et værelse og et gennemgangsværelse. Værelse er med lysebrunt gulvtæppe, hvidmalede vægge og loft samt vindue ud mod gaden.

Gennemgangsværelse er med lyse marmorfliser på gulvet, hvidmalede vægge og loft, udgang til gårdhave samt adgang til et værelse og til bygning 2. Værelse er med lysebrunt gulvtæppe samt hvidmalede vægge og loft.

Bygning 2, der er bygget sammen med bygning 1, indeholder et tekøkken med hvide elementer, hvid håndvask, hvid bordplade, lysebrunt gulvtæppe samt adgang til badeværelse samt soveværelse. Badeværelse er med hvide og sorte gulvklinker, hvide vægklinker med sort bort samt hvid-malet loft. Soveværelse er med lysebrunt gulvtæppe samt en terrassedør med adgang til gårdhave.

Trappe til 1. salen er beklædt med tæppe og på trappeafsats er der dør med udgang til brandtrappe mod gårdhaven.

1. salen indeholder repos med trappe til 2. sal, gråt gulvtæppe samt adgang til køkken og stue. Køkken er med mørkt trægulv, hvide elementer, overskabe med glaslåger, mørk træbordplade, kogeø med rødlig granit bordplade, indbygget kogeplade mrk. Gaggenau, indbygget ovn mrk. Gaggenau, opvaskemaskine mrk. Asko, emhætte mrk. ukendt, køle-/fryseskab mrk. Whirlpool, hvide stænkfliser ved bordplade samt med adgang til spisestue. Spisestue er med trægulv, indbygget brændeovn, to vægge med høje paneler, loft med stuk samt adgang til opholdsstue. Brændeovn fremgår ikke af BBR, hvorfor der tages forbehold for lovligheden af denne. Opholdsstue er med trægulv, loft med stuk, karnap med vinduer mod gaden samt adgang via dobbelt glasdøre til yderligere en stue. Stue er med trægulv samt stuk i loftet.

2. salen indeholder repos med gråt gulvtæppe og adgang til værelse, soveværelse samt badeværelse. Værelse er med loft til kip, gråt gulvtæppe samt hvidmalede væge og loft. Soveværelse er med indbyggede skabe med lyse låger i træ, indbyggede skabe i skunken, loft til kip samt med kvist med udgang til altan. Badeværelse er med sorte og hvide gulvklinker, hvide klinker med sort bort på vægge, vaskemaskine mrk. Samsung, hvide elementer samt med kvist med udgang til altan.

I kælder, hvor de tekniske installationer findes, er der lyse marmorfliser på gulvet, hvidmalede vægge og loft samt en indbygget reol af betonelement.

Ejendommen fremstår i sin helhed velholdt.

Jf. ejendomsdatarapport af 13.08.2020 side 19 er ejendommen beliggende i et område, der er klassificeret som lettere forurenet.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Til ejendommen hører en lukket flisebelagt gårdhave.

Bygning 2. Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1907. Udhus. Bebygget areal 19 m². Bygningen er opført i gråmalede, pudsede sten med tag af røde tagsten. Bygningen har direkte adgang til bygning 1.

Bygning 3. Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1907. Garage. Bebygget areal 26 m². Bygningen er opført i gråmalede pudsede sten med tag af røde tagsten. Bygningen er med betongulv, grovkøkken med hvide elementer, kummefryser mrk. Atlas, gråmalet loft med synlige loftsbjælker samt med automatik port.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 19.08.2020. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 398.600, heraf grundværdi kr. 3.350.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ulmadan-R.D. ApS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Retten I Odense

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-22 kl. 11:30
Retten i Odense

Albanigade 30
5100 Odense

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Focus Advokater P/S

Rekvirering af salgsopstilling


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 86/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.