111, Rørkær, Hostrup, pr. 05-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

111, Rørkær, Hostrup

Adresse

Vinkelvej 17
6270 Tønder

451, Rørkær, Hostrup

Adresse

Vinkelvej 17
6270 Tønder

Tinglyst areal 43.568 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er en ét plans villa/landejendom, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1852. Ydervæggene er pudsede og kalkede mursten, og tagdækningen er eternit (asbest). Der er hvide plastikvinduer fra omkring år 1996 og døre fra omkring år 2003. Bebygget areal udgør 160 m², som ligeledes udgør det samlede boligareal, jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder entré med mørke gulvklinker, hvorfra der er åben adgang til køkken, bryggers og en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til to værelser og et badeværelse. Værelserne har begge laminatgulv. Badeværelset har rødbrune klinker på gulvet, og der forefindes her toilet, dobbelt håndvask, bruseniche med to brusere og badekar. Bryggerset har mørke gulvklinker, og der forefindes her lysebrune underskabe med laminatbordplade. Der er herfra adgang til terrasse og have.

Køkkenet, har ejer oplyst, er fra 2003, og det har lyst klinkegulv og hvide underskabe med mørk laminatbordplade og stålhåndvask samt hvide højskabe. Der forefindes desuden amerikaner-køle-/fryseskab af mrk. Samsung, ovn og keramisk kogeplade af mrk. Gorenje og emhætte af mrk. Brandt.

Der er fra køkkenet adgang til yderligere en entré med lyst klinkegulv, spisestue samt et lille viktualierum/teknikrum med klinkegulv, hvor gasfyret befinder sig.

Spisestuen med plads til et stort spisebord har trægulv, og der forefindes her en brændeovn. Der er herfra åben adgang til en stue samt adgang til terrasse via dobbelt terrassedør. Stuen har ligeledes trægulv, og der er herfra åben adgang til endnu en stue med trægulv. Der er fra sidstnævnte stue adgang til et værelse med trægulv, som har adgang til et lille rum anvendt som walk-in-closet med reoler.

Der er fra stuen ligeledes adgang til entreen med lyst klinkegulv, hvorfra der er adgang til endnu et værelse med laminatgulv samt et lille badeværelse med mørke gulvklinker, toilet, håndvask og bruseniche.

Loftet i ejendommen er en blanding af trælofter og gipslofter med synlige malede bjælker, og trægulvene er afhøvlede og lyse. Ejer har oplyst, at der er gulvvarme i de rum, hvor der er klinkegulv og laminatgulv.

I forlængelse af villaen forefindes et udhus (stald), som iflg. BBR-meddelelsen er 180 m² og opført i 1852 men til-/ombygget i 1996. Ydervæggene er i samme pudsede og kalkede mursten som villaen, og taget er eternittag (asbest). På besigtigelsen blev konstateret en revne/sætningskæde i murværket.

Der forefindes derudover endnu et udhus, som iflg. BBR-meddelelsen er 70 m² og opført i 1852 men til-/ombygget i 1976. Iflg. BBR-meddelelsen skulle ydervæggene være asbest og taget metal. På besigtigelsen blev imidlertid konstateret, at såvel ydervæggene som taget er metalplader.

Til ejendommen hører en dejlig stor have, som ejer har oplyst at være ca. 0,4 ha, ligesom der hører to markarealer på i alt ca. 3,9 ha til ejendommen. Ejer har oplyst, at markarealerne er forpagtet ud til en lokal landmand, og at der betales en årlig forpagtningsafgift på kr. 12.000. Markerne er tilsåede med afgrøder. Der er ikke udarbejdet forpagtningsaftale, og der er intet nærmere aftalt om opsigelse.

Der er ifølge ejendomsdatarapporten landbrugspligt på ejendommen.

I haven forefindes desuden en større nedgravet tank. Ejer har oplyst, at denne ikke bliver brugt.

Ejendommen opvarmes via eget anlæg (naturgas) samt brændeovn. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 661.600, heraf grundværdi kr. 1.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jacob Thomsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Sønderborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-28 kl. 11:30
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske den 22.09.2020 kl. 10.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 6-194/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.