6am, Sjørslev by, Sjørslev, pr. 05-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6am, Sjørslev by, Sjørslev

Adresse

Elsborgvej 6
8620 Kjellerup

Tinglyst areal 841 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i landsbyen Sjørslev, hvor der er skole og daginstitution. Fra ejendommen er der udsigt til sø og marker. Huset er opført med ydervægge af gule mursten og taget er belagt med Decra ståltag.

Huset indeholder: Entré. Badeværelse med klinkegulv, turkise vægfliser, badekar og bruseniche. Stor stue med pejs. Køkken-/alrum med mørkbejdsede trælåger og laminatbordplade samt med mulighed for lille spiseplads. 4 værelser. Bryggers. Fra køkken-/alrummet er der udgang til terrasse og have.

Huset er forsynet med termovinduer i træ-/alurammer. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Blomberg komfur, Gorenje emhætte, Asko opvaskemaskine, Electrolux køleskab, Gram fryser, Logik vaskemaskine samt Whirlpool tørretumbler. Nogle dør- og vinduesrammer er beskadiget med skader, der formentlig kan tilskrives ejers hund. Gulvet er flere steder meget slidt. Der ses sod ved skorstenen.

Huset trænger generelt til istandsættelse, dog mest indvendigt. På ejendommen er endvidere opført udhus og carport. Redskabsrummet i carporten trænger til udskiftning af yderbeklædning. Taget på carporten er eller har været utæt, idet der ses fugtskjolder under taget. Udenomsarealerne er udlagt som flisebelagt forhave samt baghave med fliseterrasse, og hvor haven fremstår uplejet.

Ejendommen er beliggende inden for et område omfattet af kommune- og lokalplaner. Disse kan rekvireres hos kommunen. Ejendommen er beliggende i et område hvor der er vedtaget spildevandsplan. Af spildevandsplanen fremgår blandt andet, at ejendommen skal separatkloakeres. Årstal for planlagt ikrafttrædelse er 2020, jf. ejendomsdatarapportens side 15. Ejendommen er beliggende inden for et område hvor der er forbud mod elopvarmning.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af et energimærke gyldigt 10 år fra 27.02.2020. Energimærket er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at energimærket alene er udtryk for den sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for hans besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i rapporten nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvist gennemført.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1970. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 136 m². Samlet bygningsareal 136 m². Samlet boligareal 136 m². Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr. Opvarmningsmiddel: Naturgas

Bygningsnr.: 2
Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Ukendt. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal: 8 m².

Bygningsnr.: 3
Carport: Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: Ukendt. Materialer. Bebygget areal: 20 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb:
Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkninger for grund: Tilsluttet Sjørslev vandværk.

Anlægsnr.: 1
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank Driftstatus: Ikke i drift. Etableringsår: 1970 Størrelsesklasse: 1. Sløjfning: Tanken er afblændet Indhold: Mineralske olieprodukter (Olietankbekendtgørelsens § 6, stk. 1, nr. 13).

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 190.500, heraf grundværdi kr. 820.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Pia Schmücker Jensen og Kim Jørgensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-10-06 kl. 09:30
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg, Njord Law Firm
hho@njordlaw.com - oplys sag 510742-225530/hho
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Heidi Højbjerg, Njord Law Firm

Rekvirering af salgsopstilling


hho@njordlaw.com - oplys sag 510742-225530/hho

Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 2-136/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.