8c, Skraverup by, Fodby, pr. 05-09-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8c, Skraverup by, Fodby

Adresse

Saltø Skovvænge 41
4700 Næstved

8a, Skraverup by, Fodby

Adresse

Saltø Skovvænge 41
4700 Næstved

Landejendom i Næstved.

Tinglyst areal 36.684 m², heraf vej 0 m².

Landejendom opført i år 1900 i bindingsværk med tagdækning af fibercement.

Ifølge BBR har ejendommen et bebygget areal på 92 m² og et samlet boligareal på 102 m², heraf tagetage på 57 m² - udnyttet tagetageareal udgør 10 m².

Ifølge BBR sker opvarmning af ejendommen af oliefyr.

Indretning:
Ejendommen er i 2 plan med entré, badeværelse, køkken og tilhørende spisekammer, spise- og dagligstue, fordelingsgang, bryggerslignende rum samt 3 værelser på 1. sal.

Entréen er indrettet med et rødt flisegulv. Fra entréen bliver man ført videre til et åbent køkken/alrum og dagligstuen. Køkkenet er indrettet med et lyst parketlignende gulv og lyse skabselementer. På tidspunktet for besigtigelsen var der følgende hårde hvidevarer: emhætte og kogeplade af mærket Blomberg, ovn af mærket Voss og køleskab af mærket Siemens. I køkkenet er der desuden en dør, hvor der inde bag er en lille trappe med 3 trin op til et spisekammer. Den lille trappe kan i øvrigt løftes op, hvor der nedenunder findes en kælder af samme størrelse som spisekammeret.

Køkkenet har åben forbindelse til spisestuen, som er indrettet med samme lyse parketlignende gulv og herudover sorte loftsbjælker. Der er i øvrigt en dobbeltdør med udgang til en lille terrasse hævet i niveau fra haven. Spise- og dagligstue er adskilt med en dobbelt glasdør. Dagligstuen er indrettet med et fyrretræslignende gulv i en mørkere nuance end gulvet i spisestuen. I rummet er der sorte loftsbjælker.

Fra dagligstuen bliver man ført videre til en fordelingsgang, der fører videre til et bryggers, badeværelse, og trappe op til 1. sal. Fordelingsgangen er indrettet med et gråt gulvtæppe. Bryggerset er indrettet med betonlignende gulv.

På tidspunktet for besigtigelsen var der følgende hårde hvidevarer: vaskemaskine af mærket Siemens og fryser af ukendt mærke, som var revnet i bunden.

Badeværelset er indrettet med hvide klinker, gråt gulv, indbyggede skabe og badekar.

På 1. sal er der en aflang gang, som forbinder 3 værelser. Der er iøjnefaldende meget skimmelsvamp/mug på væggene, som er gennemgående for hele 1. sal. Herudover er den hvide vægbeklædning delvist afrevet omkring vinduet for enden af den aflange gang.

Udendørsarealer:
Foran lågen indtil ejendommen er der et fritliggende areal med mulighed for parkering af flere køretøjer.

Der er foran hovedhuset opsat 2 skure/huse, som benyttes til opbevaring af haveredskaber.

I haven er der i øvrigt opsat et aflangt drivhus, som delvist er tildækket af blade og grene. Der er flere ødelagte glasruder - og glasruder, som helt mangler.

Øvrige oplysninger:
Jorden er bortforpagtet, og ifølge det oplyste er forpagtningsafgiften årligt kr. 9.000 til forfald pr. 1. oktober. Forpagter har oplyst, at han vil prøve at finde forpagtningskontrakten, men dette er en ældre håndskreven kontrakt, som er gået i arv fra hans far. Ejer har oplyst, at han ikke kan finde nogen forpagtningskontrakt, men bekræfter forpagtningsforholdet.

Da det ikke har været muligt at fremlægge forpagtningskontrakten i salgsopstillingen for tidspunktet for færdiggørelse af salgsopstillingen, kan det oplyses, at ejer ved telefonisk kontakt har oplyst, at der så vidt huskes ikke er særlige vilkår i forpagtningskontrakten, og at den bortforpagtede jord dyrkes med afgrøder af korn.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der skovbyggelinjer.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 06.07.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7909.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 544.700, heraf grundværdi kr. 1.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Per Morsbøl

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-09-30 kl. 13:00
Retten i Næstved
Multihal - Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7909

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Der er tale om en omberammet tvangsauktion. Salgsopstillingen vil blive ajourført under auktionen.

Retskreds

AS 3-178/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.