14 eb, Åderup, Næstved jorder, pr. 13-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14 eb, Åderup, Næstved jorder

Adresse

Nygårdsvej 225
4700 Næstved

Huset er en 1½-plans villa, der iflg. BBR er opført i træ med tagdækning af teglsten og et bebygget areal på 102 m², udnyttet tagetage på 83 m² og med et boligareal på 185 m².

Det tinglyste areal er på i alt 834 m².

Stueetage: Overdækket indgang med hoveddør i træ. Entre med trappe til 1. sal med klinkegulv og listeloft. Bryggers med lyse elementer, klinkegulv og listelofter. Stort badeværelse med brus, lyse klinker og gipsloft. Køkken/alrum med mørke træelementer, klinkegulv og listelofter, alrum med laminattrægulve (lakerede), udgang til overdækket terrasse. Stue i forlængelse af alrummet, trægulv og listelofter. Udsigt til skov/grønne områder.

1. sal: Repos med trægulve og listelofter. Udgang til altan. Soveværelse med walk-in-closet, trægulve og listelofter, to værelser med trægulve og listelofter, begge med udgang til altan. Altan er defekt og kræver istandsættelse. Stort badeværelse med brus og badekar. Gipsloft og klinkegulv.

I øvrigt stor træterrasse foran ejendommen, anneks med hems, dobbelt carport og redskabsrum.

Hårde hvidevarer: tørretumbler Gorenje, vaskemaskine AEG, køle-/fryseskab Gorenje, komfur med keramisk kogeplade Gorenje, opvaskemaskine Gram, emhætte (ukendt).

Vedrørende adgangsforhold til ejendommen kan det oplyses, at ejendommen er beliggende for enden af lille stikvej med udsigt til skov og grønne områder.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR med fjernvarme. Gulvvarme i stuetagen.

Vandforsyning sker ifølge BBR fra alment vandforsyningsanlæg med afløb til spildevandsforsyningens anlæg.

Beskrivelsen af ejendommen er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse, offentlige oplysninger, BBR-ejermeddelelse, ejendomsdatarapport samt tingbog.

Der tages forbehold for BBR oplysningernes rigtighed og tredjemandsrettigheder samt hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer. Der tages endvidere forbehold for de øvrige installationers funktionalitet og lovlighed.

Der har på ejendommen verseret en byggesag vedrørende lovliggørelse af udhus og balkon, jf. vedhæftede bilag. Denne byggesag er ifølge kommunen lukket, da der ikke er sendt det materiale ind, som der er spurgt efter, jf. vedhæftede mail af 08.09.2020.

Ejeren var tilstede ved besigtigelsen den 02.09.2020.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 398.300, heraf grundværdi kr. 2.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Charlotte Andersson og Gary Gregg

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/advokat Lars Thurø Møller
Ndr. Ringgade 70A
4200 Slagelse

Auktionsbekendtgører

Totalkredit A/S v/advokat Lars Thurø Møller

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-04 kl. 13:00
Retten i Næstved
Multihal - Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved, Gardehusarvej 5, 4700 Næstved

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Lars Thurø Møller

Ndr. Ringgade 70A
4200 Slagelse

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 1.500.000. Fogedretten tager ikke imod kontanter i disse COVID-19-tider, men det vil være muligt at anvende MobilePay. Man skal dog sikre sig, at man har mulighed for at kunne hæve op til kr. 10.000.

Retskreds

AS 3-258/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.