46i, Lindelse by, Humble, pr. 13-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

46i, Lindelse by, Humble

Adresse

Blandebjerg 17
5900 Rudkøbing

Fritliggende enfamilieshus.

Tinglyst areal 1.785 m², heraf vej 0 m².

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1905. Bebygget areal 148 m², heraf 15 m² indbygget garage. Samlet tagetageareal er 50 m², hvoraf 13 m² er udnyttet tagetage. Samlet boligareal 146 m².

Ejendommens facade mod vejen er opført i røde mursten med tag af eternitplader. Den ene gavl og facaden bagtil er opført i pudsede og hvidmalede sten.

Ejendommen indeholder entré med mørkegråt gulvtæppe, trælisteloft, trappe til 1. sal samt adgang til opholdsstue.

Opholdsstue er med hvidmalet loft med sorte synlige bjælker, hvidmalede vægge, brændeovn, lysegrå klinker bag brændeovn samt med adgang til køkken. Køkken er med hvidt pladeloft med synlige sorte bjælker, lyse stænkfliser ved bordplade, lys laminatbordplade, mørkegråt laminatgulv, hvide elementer, køleskab mrk. Gram, ovn mrk. ukendt, emhætte mrk. Gorenje, komfur mrk. Voss samt adgang til stue og bryggers.

Stue er med lyst gulvtæppe, en væg i røde mursten, hvidmalede vægge, hvidmalet loft med sorte, synlige bjælker samt adgang til soveværelse. Soveværelse er med lysegråt gulvtæppe, trælisteloft samt hvidmalede vægge.

Bryggers er med lyse gulvklinker, lyse elementer, hvidmalet trælisteloft, gråmalede vægge, udgang til flisebelagt terrasse samt med adgang til badeværelse og gennemgangsværelse. Badeværelse er med blå vægklinker på flere vægge, lyse vægklinker ved bruseniche, lyst mosaikgulv, hvide elementer samt hvidt pladeloft.

Gennemgangsværelse er med betongulv, indbyggede skabe med grå låger, hvidmalet trælisteloft samt adgang til værelse. Værelse er med lyst gulvtæppe, hvidmalede vægge samt pladeloft.

Fra bagsiden af ejendommen er der adgang til værksted med betongulv og træloft.

1. salen indeholder repos med vægge med synlig isolering og dampspærre samt med adgang til uudnyttet loftsrum og et værelse. Værelse er med lysegråt gulvtæppe, hvidmalet loft, hvidmalede vægge samt med udsigt til havet.

Uudnyttet loftsrum er med kig til tagkonstruktion og trægulv.

Garage er ikke besigtiget.

Ved besigtigelse skønnes det, at der er tegn på fugt i hjørne ved gulv og på væg i soveværelse. Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt og trænger til istandsættelse.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Til ejendommen hører en tilgroet have med græs, træer og buske, en flisebelagt terrasse, hvorfra der er udsigt til marker og havet. Til ejendommen hører tillige en perlestensbelagt indkørsel.

Ejendommen er registreret med bevaringsværdi 7.

Forsyningsselskabet oplyser, at der er lukket for vand på ejendommen, hvorfor en auktionskøber må påregne et genåbningsgebyr.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 24.09.2020. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8313.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 108.900, heraf grundværdi kr. 880.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Hans Bønnerup

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-04 kl. 09:00
Retten i Svendborg
Retssal 5
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8313

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 7-174/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.