7bg, Tarm by, Egvad, pr. 15-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7bg, Tarm by, Egvad

Adresse

Kirkevej 30
6880 Tarm

Tinglyst areal 1.486 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1964, og om-/tilbygget i 1974. Ydervæggene er i gule mursten, tagdækningen er røde tegl, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 177 m², som tilsvarer det samlede boligareal, jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 12 m², og et overdækket areal (terrasse) på 14 m².

Med til ejendommen hører desuden et udhus med et registreret areal på 78 m².

Bygningsnr. 3, angivet som udhus, og bygningsnr. 4, angivet som carport, jf. BBR-meddelelsen, er ikke at finde på matriklen/ejendommen.

Boligen kan overordnet karakteriseres som værende slidt, og trænger derfor såvel udvendigt som indvendigt til en rimelig omfattende oprydning og istandsættelse. Skotrenden er oplyst utæt, og flere af vinduerne/vinduesrammerne er i så dårlig stand, at de forventeligt skal skiftes. Det samme gør sig gældende for hoveddøren.

Boligen indeholder en lille entré/gang, stor fordelingsgang, der giver adgang til køkkenet, badeværelset, stuen og fire værelser. Der er desuden direkte adgang fra køkken til stue. Køkkenet er af ældre dato og indeholder et gammelt komfur af mrk. Electrolux, gammel ovn af mrk. Voss og en opvaskemaskine af mrk. Bosch, som ikke virker. Der er intet køleskab i køkkenet. Gulvet (formentligt korkgulv) i køkkenet er slidt og er flere steder ødelagt. I køkkenet findes en lem til husets kælder. Kælderen er ikke besigtiget, idet lemmen ikke var til at få op.

Stuen fremstår stor og lys med store vinduer ud til haven. Der er brændeovn i stuen, og gulvet er belagt med gulvtæppe, som har flere pletter og huller, og som generelt fremstår som værende i mindre god stand. Stuen er desuden indrettet med skydedøre, så der kan lukkes af midt i rummet. Fra stuen er der en dør ud til terrassen og haven.

Badeværelset er af ældre dato, og trænger til en istandsættelse. Badeværelsesgulvet er belagt med klinker. Værelserne og fordelingsgangen er alle belagt med trægulv. Værelset længst væk fra hovedindgangen er udstyret med en terrassedør ud til haven.

Til huset hører en indkørsel, hvor der – efter lidt oprydning og klipning af hæk/træ – vil være plads til 2-4 biler.

Udhuset er opdelt i to rum. Det mindste rum entreres gennem døren og det største rum gennem porten. Det mindste rum er udstyret med to vinduer, og har ifølge BBR-meddelelsen tidligere været indrettet til kontor, men er i dag brugt til opbevaring af diverse løsøreeffekter. Det store rum benyttes som udhus, med plads til værksted, opbevaring mv. Der står på nuværende tidspunkt en del løsøreeffekter i begge rum, såvel som udenfor. Løsøret vurderes at være opgivet og af ringe værdi. Dette gælder ligeledes for de løsøregenstande, der findes i stuehuset.

Der er græsplæne hele vejen rundt om huset. Baghaven er niveauinddelt, og ved siden af udhuset er en lille dam. I haven står desuden fire æbletræer og et enkelt pæretræ.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme, og har supplerende varme i form af brændeovn. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, tredjemandsoplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 224.100, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Lunde Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-06 kl. 10:00
Retten i Herning
Retssal D
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud ved 1. auktion udgjorde kr. 310.000. Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 30.10.2020 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 101/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-16 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.