16hr, Ude Sundby, Frederikssund Jorder, pr. 16-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

16hr, Ude Sundby, Frederikssund Jorder

Adresse

Snorresvej 7
3600 Frederikssund

Tinglyst areal 514 m², heraf vej 0 m². Ejendommens bebyggede areal ifølge BBR udgør 126 m².

Udvendig besigtigelse:
Der er adgang til ejendommen gennem en lille stikvej fra Snorresvej. Ejendommen er et rækkehus opført i hvide sten (formentlig oven på betonelementer) med tag beklædt med mørke tagplader. Vinduer og døre er gråmalede med termoruder. Hoveddøren er med 10 kvadratiske ruder. Alt fremstår som almindeligt vedligeholdt.

På stuen er der tilbygget en udestue af træ i samme farve som huset. Udestuen trænger til udvendig vedligehold. Foran huset er der opført en garage ligeledes af gråt træ. Garagen trænger ligeledes til vedligehold.

Indvendig besigtigelse:
Ejendommen består af vinkelentré, køkken/alrum, stue, 3 værelser og bad. Derudover er der ved den ene ende af huset et gennemgående rum, så det er muligt at gå fra forsiden af huset til haven uden at skulle ind i selve huset. Rummet er mere bryggerslignende med installationer end egentlig beboelse.
Der er hvide vægge og lyse listelofter og alt fremstår som almindelig vedligholdt. Dørene er af hvidmalet træ med fransk dør til køkkenet.

Fra køkkenet er der direkte adgang til stuen gennem en bred åbning med hvælving, der er ingen dør. Tapetet i stuen er flosset ved gulvet, og på den ene væg er der tydelige huller fra nedtagne ophæng af TV.

Køkkenet er med hvide elementer og mørk laminat bordplade, alt fremstår som lidt ældre, men velholdt. Der er klinkelignende linoleum på køkkendelen og tæppe på alrumdelen. I køkken forefindes, ovn af mrk. Voss, induktionsplade af mrk. Boss, opvaskemaskine af mrk. Blomberg, køle-/fryseskab af mrk. Bosch, mikroovn af mrk. Samsung samt en emhætte af mrk. Thermex.

Badeværelset indeholder bruser vask og toilet, vaskemaskine af mrk. Bosch og tørretumbler af mrk. Whirlpool. Der er klinker på gulvet og hvide trælister på loftet.

Uoverensstemmelser med BBR:
Der er uoverensstemmelse med de faktiske forhold og det på BBR anførte, idet der på BBR fremgår, at ejendommen indeholder 2 badeværelser. Der er kun et.

Lån til indefrysning af ejendomsskat:
Rekvirenten gør opmærksom på, at der efter det oplyste er en gæld til kommunen for lån til stigning i grundskyld. Fra og med 2018 er stigning i grundskyld indefrosset som lån, der forfalder i tilfælde af ejerskifte, og påhviler sælger at betale. Efter rekvirentens opfattelse betragtes en auktion i den forbindelse som et ejerskifte i relation til lånet.

Lånet er ikke tillagt fortrinsret, og derfor er de indefrosne beløb ikke medtaget i størstebeløbet. Kravet på lån til stigning af grundskyld (de indefrosne beløb) er alene medtaget i hæftelsesoversigten, hvis Gældsstyrelsen inden auktionens gennemførelse har foretaget udlæg for kravet.

Auktionskøber skal dog være opmærksom på, at kommunen har mulighed for at henholde sig til ejendommen og derved reelt pålægge auktionskøber udgiften, hvis sælger ikke indfrier. En auktionskøber må derfor indrette sit bud efter, at der påhviler en forpligtelse herfor.

For nærværende ejendom er der pr. auktionsdagen indefrosset i alt kr. 6.828,25 i lån til betaling af stigninger i grundskylden.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5821.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 679.000, heraf grundværdi kr. 1.650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anette Sandi Hinge Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-10 kl. 09:00
Retten i Hillerød
Lokale S
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5821

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 181/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-17 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.