8bm, Overlund by, Asmild, pr. 17-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8bm, Overlund by, Asmild

Adresse

Merkurvej 56
8800 Viborg

Ejendomsværdi pr. 01.10.2019 udgør kr. 1.000.000, heraf grundværdi kr. 363.800. Arealet udgør ifølge tingbogen 305 m², heraf vej 27 m².

Ejendommen er beliggende i byzone.

Bygning 1:
Bygningen er ifølge BBR noteret som række-, kæde- eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne), opført i 1992. Ejendommen er ifølge BBR opført i mursten og med tag i tegl. Bebygget areal udgør ifølge BBR 83 m². Boligarealet udgør ifølge BBR 83 m².

Varmeinstallation: centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr.
Opvarmningsmiddel: naturgas.
Vandforsyning: alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt).
Afløbsforhold: afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Bygning 2:
Bygningen er ifølge BBR et udhus, opført i 1992 i træ med tag i tegl. Bebygget areal udgør 5 m².

Ejendommen er et rødt murstensrækkehus, med rødt tegltag, hvide trævinduer og døre. Huset er det midterste hus af tre på række. Til huset hører et lille træskur umiddelbart foran huset. Man kommer frem til huset ved at gå ad en lille gangsti hen til hoveddøren. Der er ingen parkeringsplads umiddelbart ved siden af huset. På bagsiden af huset er en flisebelagt terrasse samt en lille have.

Hele huset er udstyret med trælofter, og disse er malet hvide i entré og køkkenrummet, men fremstår ellers lysebrune i de resterende rum.

Man kommer ind i husets entre via en hvid trædør med materet glasrude. Entreen har et nyere trægulv samt et hvidmalet træloft. På højre hånd i entreen finder man husets badeværelse.

Badeværelset har grå/hvide klinker, et hvidt Ifö toilet, et hvidt skabsmodul med hvid bordplade og håndvask. Til venstre, når man kommer ind i badeværelset, er der en bruseniche.

Går man til venstre i entreen, kommer man ind i husets soveværelse. Soveværelset har et gråmeleret gulvtæppe og vindue ud mod gangstien.

Går man lige ud fra entreen, kommer man ind i husets stue, der ligger i åben forbindelse med køkken. I stuen er der trægulv samt et stort vinduesparti i en glaskarnap ud mod haven. Den ene væg er malet mørk/grå, mens de resterende er hvide. Der er ligeledes adgang til terrassen/haven via en terrassedør.

I åben forbindelse med stuen ligger husets køkken. Køkkenet er under renovering, og der er på nuværende tidspunkt ikke monteret elementer i køkkenet, ligesom der ikke er lagt gulv i køkkenområdet. I køkkenet er der vindue ud mod haven.

Fra køkkenrummet er der adgang til 2 værelser, begge med gulvtæppe. Værelserne har hvide vægge, dog således at den ene væg i det ene værelse er malet lyseblå, imens den ene væg i det andet værelse er malet lyserød.

Fra køkkenrummet er der ligeledes adgang til husets bryggers. I bryggerset er der et mørkt skabsmodul med lidt bordplads med en hvid bordplade og håndvask, samt plads med en vaskesøjle. Bryggerset har monteret hvide kvadratiske klinker på gulvet.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke-byggesagkyndig, lejers og ejers oplysninger samt offentlige registre, så som eksempel BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 262.800, heraf grundværdi kr. 1.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Ringkjøbing Landbobank A/S
Torvet 1
6950 Ringkøbing

Auktionsbekendtgører

Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-17 kl. 10:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum Advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Interesserede liebhavere opfordres til at foretage besigtigelse af ejendommen. Fremvisning af ejendommen kan i god tid inden auktionens afholdelse aftales ved henvendelse til Spektrum Advokater, advokat Sune Bækgaard Sørensen eller Anne Hald på tlf.nr. 97222050.

Retskreds

AS 2-181/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.