2b, V. Bisholt by, Skjold, pr. 17-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2b, V. Bisholt by, Skjold

Adresse

Vestergårdsvej 8
7130 Juelsminde

Smukt beliggende ejendom med udsigt til Vorsø.

Tinglyst areal 4.888 m², heraf vej 420 m².

Huset er et velholdt bindingsværkshus med stråtag.

Ejendommen er ifølge BBR 206 m² med udnyttet tagetage 105 m² og indbygget garage 19 m². Samlet boligareal 292 m². Hertil kommer selvstændig garage på 63 m². Ejendommen er fantastisk smukt beliggende i Bisholt med udsigt til marker og fjorden og Vorsø.

I baggangen er der italienske marmorklinker, der er pudset vægge og trælofter og hvide fyldningsdøre overalt i ejendommen. Der er adgang til gæstetoilet med sorte klinker og hvid sanitet. Der er endvidere udgang til tidligere garage, der nu er depotrum, indgang til køkken med italienske marmorklinker, elementer fra Svane i kirsebærfarvet låger, vitrineoverskabe, bordplade i sort granit, komfur i selvstændig niche med sort granit og keramisk kogeplade. Opvaskemaskine mrk. Siemens.

Fra køkkenet er der åben adgang til spisestue med svenske ølandsklinker med udgang til terrasse med herregårdssten og udsigt til Vorsø. Spisestuen er i vinkel med stue, der ligeledes har ølandsklinker, dobbelte, hvide vitrinedøre til hall med udgang til have/terrasse og opgang til 1. sal.

Der er endvidere adgang til fordelingsgang med glasdør. Gangen har hvidt træparket og træloft. Der er indgang til værelse med parketgulv og indbyggede skabe og soveværelse med walk-in-closet med indbyggede reoler i kirsebærtræ. Badeværelse med hvide klinker og hvid sanitet, badekar og bruseniche og sauna.

Fra hallen er der opgang til 1. sal med en stor pejsestue med loft til kip og synlige hanebjælker. Udgang til terrasse med udsigt. Indgang til værelse med loft til kip. Stort opholdsrum med opbygget seng på repos, poolrum med stort poolbord, der bliver stående.

Gæstetoilet med sort klinkegulv og hvid sanitet og hvide døre.

I gavlen er der adgang til fyrrum med pillefyr og combi-elvandvarmer.

Selvstændig garage med dobbelt carport i samme stil som hovedhuset, rød tegl med bindingsværkstolper i sort træ og stråtækt tag. Den er 60 m². Der er værksted og forberedt til toilet, indlagt vand og varme. Udvendig trappe til 1. sal med stort, disponibelt rum med gulvtæppe, loft til kip. Rummet har tidligere været benyttet til kontor.

Ejeren oplyser, at taget på hovedhuset har haft en skade pga. en mår.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8178.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 150.500, heraf grundværdi kr. 1.350.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Sune Bielefeldt Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Helle Brandt
Advokatgruppen
Emil Møllers Gade 41B
8700 Horsens

Auktionsbekendtgører

Advokatgruppen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-06 kl. 09:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatgruppen

Emil Møllers Gade 41B
8700 Horsens

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8178

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1.700.000.

Retskreds

AS6-88/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.