10a, Viemose Overdrev, Kalvehave, pr. 17-10-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10a, Viemose Overdrev, Kalvehave

Adresse

Gl. Vordingborgvej 4
4772 Langebæk

Tinglyst areal 1.398 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende lige uden for Stensved, hvor der er indkøb og skole. Stensved er en satellitby ca. 7 km fra Vordingborg.

Huset fremstår med ydervægge i bindingsværk, og taget er belagt med (nyere) sorte betontegl. Huset har hvidmalede trævinduer med termoglas og sprosser.

Huset er i stueetagen indrettet med hovedindgang, bagindgang med bl.a. elskab, køkken med nyere, lyse elementer og træbordplade og i åben forbindelse med stue og udgang til terrasse. Herudover findes 2 værelser samt et stort flisebadeværelse med brus og spa (defekt).

1. sal indeholder stor repos/stue med loft til kip samt et værelse, hvor der er indbyggede skabe i skunken. Lofterne er pudsede lofter og trælofter, mens gulvene varierer mellem parket- pergo- og klinkegulve samt faste tæpper.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Siemens kogeplade (gaskomfur), emhætte af ukendt mærke, ovn af ukendt mærke (mangler forplade), indbygget Electrolux opvaskemaskine, indbygget køleskab af ukendt mærke samt Bosch vaskemaskine. Vaskemaskinen tilhører efter det oplyste lejer.

Ejendommen opvarmes med Panasonic varmepumpe og brændeovn. Brændeovnen tilhører efter det oplyste lejer. Der ligger gulvvarmeslanger i stueplan, som dog ikke er tilsluttet varmekilde.

Ejendommen fremstår pæn og nydelig og i almindelig god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. Der mangler dog mange steder færdiggørelse af diverse ombygninger samt finish. Flere ombygninger bærer præg af ikke at være lavet af autoriserede håndværkere. Lejer oplyser, at det nyere tag ikke er isoleret korrekt, hvilket ikke kunne konstateres grundet manglende adgang.

Til ejendommen hører desuden 77 m² udhus, som ikke er færdigbygget. På grunden står en container, som efter det oplyste tilhører lejer.

Ejendommen er beliggende på en 1.398 m² grund, som er lukket af med hæk og høje træer. Ved hovedhus er der indkørsel og gårdsplads med perlesten, terrasse med SF-sten med udgang fra bagindgang og køkken. Endvidere stor befæstet have med div. bede.

Ejendommen er ifølge lejekontrakt udlejet til en månedlig leje på kr. 6.000 plus a conto varmebidrag på kr. 500. Tilsyneladende vedrører de kr. 500 reelt a conto vandbidrag, idet udlejer efter kontrakten leverer vand, men ikke varme til lejemålet. Lejer oplyser at betale direkte til vandværk grundet manglende betaling fra udlejer. Lejekontrakt vedlægges salgsopstillingen, idet bemærkes, at der henvises til bilag 1 og 2, som ikke er modtaget.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende i landzone og inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen er beliggende inden for skovbyggelinjer.

Der er iflg. BBR to nedgravede olietanke i drift fra hhv. 1977 og 1979. Det er formentlig ikke korrekt, at disse er i drift henset til ejendommens opvarmningsform. Det vides ikke, om olietankbekendtgørelsens regler er opfyldt.

Der er tinglyst servitutter på ejendommen om bl.a. pligt til at fjerne eller tilbagerykke havemur, byggelinjer m.v. Udskrifter vedlægges salgsopstillingen.
Iflg. BBR.

Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1872. Til-/ombygningsår: 2009. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 6. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Materialer: Ydervæggens materiale: Bindingsværk. Tagdækningsmateriale: Stråtag. Bebygget areal 90 m². Samlet bygningsareal 90 m². Samlet tagetageareal 52 m². Heraf udnyttet tagetage 52 m². Samlet boligareal 142 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Elovne, elpaneler. Opvarmningsmiddel: Elektricitet. Supplerende varme: Ovne til fast eller flydende brændsel. Energioplysninger: Energiforsyning: 230 V el fra værk.

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Opførelsesår: Ukendt. Bebygget areal: 77 m².

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkninger for grund: Stensved Vandværk.

Oplysninger om tekniske anlæg

Anlægsnr.: 1
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank. Driftstatus: I drift. Etableringsår: 1979. Størrelsesklasse: 1. Placering: Nedgravet. Fabrikationsnr.: 244740. Typegodkendelsesnr.: 01-000. Størrelse: 4.000 L. Indhold: fyringsgasolie. Fabrikationsår: 1979. Materiale: Stål.

Anlægsnr.: 2
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank. Driftstatus: I drift. Etableringsår: 1977. Størrelsesklasse: 1. Placering: Nedgravet. Fabrikationsnr.: 40438. Typegodkendelsesnr.: 29-920. Størrelse: 4.000 L. Indhold: Fyringsgasolie Fabrikationsår: 1977.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 175.400, heraf grundværdi kr. 1.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mads-Robert Rostig

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-06 kl. 10:20
Retten i Nykøbing Falster
Retssal A
Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com - oplys sag 510742-225302/sl
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster

Rekvirering af salgsopstilling


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com - oplys sag 510742-225302/sl
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 4-459/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-10-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.