14 d, Bjergsted by, Bjergsted, pr. 10-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14 d, Bjergsted by, Bjergsted

Adresse

Bregningevej 23
4450 Jyderup

Huset er en villa, der iflg. BBR er opført i 1960 med tagdækning af tegl og et bebygget areal på 134 m².

Bygningens samlede boligareal udgør 194 m².

Det tinglyste areal er på i alt 2.085 m².

Besigtigelse fandt sted den 28.09.2020 uden ejers tilstedeværelse. To lejere var til stede under besigtigelsen. Huset er beboet og møbleret.

Iflg. BBR har seneste om- eller tilbygning fundet sted i 1989.

Huset er opført i mursten, og tagdækningen af tegl på huset fremstår i dårlig tilstand. Vinduer i malet træ, som ikke er fuget. Flere af vinduerne i huset er revnet.

Der er 6 værelser, 2 badeværelser med to toiletter samt bad og eget køkken med afløb iflg. BBR.

Entré med profilloft, tapet på den ene væg og klinkegulv. Fra entré adgang til badeværelse, værelse, bryggers og køkken.

Bryggers med profilloft og henholdsvis klinkegulv og trægulv. Trægulvet buler op flere steder. Vaskemaskine fra Siemens og tørretumbler af mærket Indesit.

Badeværelse med fliser på gulvet, profilloft og hjørnebruseniche. Myrebo på gulvet.

Værelse med trægulv, stukloft og højt vægpanel.

Fra entré adgang til 1. etage via trappe med to værelser med skråvægge og væg-til-væg-gulvtæppe. Manglende dørkarm på det ene værelse. Trin på trappen er knækket og dermed i stykker.

Køkken med klinkegulv og profilloft. Fugen mellem fliserne mangler flere steder. Træbordplade overalt med ældre gaskomfur, som er i stykker flere steder. Ovn og opvaskemaskine fra Simens, emhætte fra Themax og køleskab med ikke-funktionelt håndtag af mærket Electrolux.

Fra køkken adgang til lille kælder, som ikke er isoleret. Kummefryser af mærket Frigor og køleskab af mærket Beko. Adgang fra køkken til terrasse belagt med træplader, som fremstår slidte og er brækket af flere steder.

Gennemgangsværelse ind til stue. Begge med profilloft og trægulve, der fremstår slidte grundet syreskader flere steder. Indbygget pejs med gulvplade foran i stuen.

Fra gennemgangsværelse adgang til mindre terrasse belagt med træplader, som fremstår slidte. Vindeltrappe som fører op til værelse og badeværelse. Værelse med skråvægge, trægulv og altan. Badeværelse med vinylgulv og skråvægge. Fliser på væggene overalt, hvoraf de i vindueskarmen er itu.

Iflg. BBR udhus opført i 1960 på 2 m². Ydervægs- og tagdækningsmaterialet består af fibercement herunder asbest.

Garage opført i 1960 med plads til et eller to køretøjer på 27 m².
Ydervægsmaterialet består af mursten, og tagdækningsmaterialet består af tegl iflg. BBR.

Haven fremstår tilgroet og med højt græs og ukrudt i indkørslen. Hønsehus i haven, der er slidt og overdækket med trapezplader, som er hullede. Skur med trapezplader, som er velfungerede, men slidte.

Vedrørende adgangsforhold til ejendommen sker dette fra offentlig vej.

Iflg. BBR består husets varmeinstallation af centralvarme fra eget anlæg og et etkammerfyr. Husets opvarmningsmiddel består af fast brændsel. Supplerende varmeinstallation er ovne til fast eller flydende brændsel.

Nedgravet tank etableret i 1976, som er tømt, afblændet og påfyldningsstuds samt udluftningsrør er afmonteret iflg. BBR.

Beskrivelsen af ejendommen er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse, offentlige oplysninger, BBR-ejermeddelelse, ejendomsdatarapport samt tingbog.

Der tages forbehold for BBR oplysningernes rigtighed og tredjemandsrettigheder samt hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer. Der tages endvidere forbehold for de øvrige installationers funktionalitet og lovlighed.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 257.700, heraf grundværdi kr. 1.600.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Falbe og Louise Falbe

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/advokat Lars Thurø Møller
Ndr. Ringgade 70A
4200 Slagelse

Auktionsbekendtgører

Totalkredit A/S v/advokat Lars Thurø Møller

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-30 kl. 09:30
Retten i Holbæk
Retssal H
Domhusstræde 1
4300 Holbæk

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Lars Thurø Møller

Ndr. Ringgade 70A
4200 Slagelse

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holbæk, Domhusstræde 1, 4300 Holbæk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Lars Thurø Møller

Ndr. Ringgade 70A
4200 Slagelse

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 300.000. Fogedretten har noteret krav på kr. 62.475 fra tidligere lejer, men beløbet er ikke lagt til størstebeløbet, idet det er uafklaret, hvorvidt auktionskøber skal betale dette beløb. Fogedretten tager ikke imod kontanter i disse COVID-19-tider, men det vil være muligt at anvende MobilePay. Man skal dog sikre sig, at man har mulighed for at kunne hæve op til kr. 10.000.

Ejendommen er udlejet. Opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine tilhører lejer.

Retskreds

AS 40-290/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.