53z, Nakskov Markjorder, pr. 11-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

53z, Nakskov Markjorder

Adresse

Rødbyvej 65
4900 Nakskov

Tinglyst areal samlet 442 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1901 og fremstår med ydervægge af røde mursten og tagdækning af tegl, samt hvidmalede vinduer og døre.

Ifølge BBR har huset et bebygget areal på 68 m² med en udnyttet tagetage på 42 m² og et samlet boligareal på 110 m². Herudover forefindes krybekælder med et areal på 8 m². Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Indretning:
Boligarealet udgør 110 m², fordelt over køkken, et værelse, stue en suite og entre med trappeopgang i stueplan, samt en repos, 2 værelser og et badeværelse på 1. sal.

Køkkenet er indrettet med mørkt laminatgulv i trælook, hvide skabselementer med en indbygget håndvask og en mørk laminatbordplade. Fra køkkenet er der adgang til et værelse samt stue en suite.
Værelset er indrettet med mørkt laminatgulv i trælook og hvidt loft.
Stue en suite er indrettet med træbeklædte vægge in natura og delvist træloft, delvist hvidt loft. I stueområdet forefindes en bar udført i træ.
Entreen med trappeopgang til 1. sal er indrettet trævægge og træloft.
Reposen er indrettet med laminatgulv i trælook, trævægge og hvidmalet loft, herfra er der adgang til badeværelset, samt de to værelser.
Badeværelset er indrettet med lyse flisebeklædte vægge, mørkt flisebelagt gulv og hvidt loft. I badeværelset forefindes toilet, lyse skabselement med håndvask, spejl og brusearmatur.
Det ene værelse er indrettet med laminatgulv i trælook, trævægge og hvidt loft. Det andet værelse er indrettet med laminatgulv i trælook samt hvidt loft.

På besigtigelsestidspunktet fandtes ingen hårde hvidevarer på ejendommen.

I umiddelbar tilknytning til huset forefindes en garage samt 2 udhuse. Garagen er opført i 1999 med ydervægge af træ og tagdækning af metal. Garagen har iflg. BBR et bebygget areal på 24 m² og anvendes konkret til opbevaring. Denne fremstår præget af slid med et manglende vindue.

Det nærmest huset beliggende udhus er opført i 1901 med til-/ombygning i 2001. Udhuset fremstår med ydervægge i træ og tagafdækning af metal og har iflg. BBR et bebygget areal på 30 m².

Udhuset er indrettet med tæppebelagt indgangsparti, hvorfra der er adgang til et værelse og et badeværelse. Værelset er indrettet med laminatgulv i trælook og hvidmalede vægge. Badeværelset er indrettet med lyse fliser på gulv og vægge, samt hvidt loft. I badeværelset forefindes toilet, brusearmatur, lyst skabselement med indbygget håndvask, samt spejl.

De i udhuset indrettede rum og installationer er ikke registeret som beboelse i BBR. Rekvirenten indestår ikke for lovligheden heraf.

Det andet udhus er opført i 2004 med ydervægge af træ og tagafdækning i plast og et areal på 12 m² iflg. BBR.

Udhuset fremstår i dårlig vedligeholdelsesstand og anvendes konkret til opbevaring.

Udearealer:
I de fritliggende arealer omkring ejendommen er der en have, hvor der bl.a. stod en ældre campingvogn.

Udenomsarealerne fremstod på besigtigelsestidspunktet tilgroede.

Øvrige oplysninger:
Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 05.10.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8185.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 179.900, heraf grundværdi kr. 560.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bozidar Cerovic

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-11 kl. 13:20
Retten i Nykøbing Falster
Retssal A
Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8185

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 60.001.

Retskreds

AS 4-463/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.