12d, Hou, Mariager Jorder, pr. 11-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12d, Hou, Mariager Jorder

Adresse

Houvej 35A
9550 Mariager

Tinglyst areal 857 m², heraf vej 0 m².

Pudset ejendom med bølgeeternittag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1983.

Bebygget areal 128 m², samlet bygningsareal 128 m², samlet boligareal 128 m². Udhus opført i 2006 med et bebygget areal på 31 m².

Indeholder:
Entre med trægulv, træloft og åben forbindelse til køkken/alrum. Køkken/alrum med trægulv, træloft og brændeovn, bordkomfur, mrk. Blomberg, ovn, mrk. Miele, opvaskemaskine, mrk. Electrolux, køle-/fryseskab med ismaskine, mrk. Daevoo.

Baggang med trægulv og træloft. Centralgang med trægulv og træloft. Et værelse med laminatgulv, træloft og indbyggede skabe. Et værelse med laminatgulv og træloft. Et værelse med laminatgulv, træloft og skabsarrangement uden låger. Et værelse med laminatgulv, træloft og skab.

Gæstetoilet med klinker på gulv, træ på vægge, træloft, Hoover tørretumbler og LG vaskemaskine. Nyere badeværelse med klinker på gulv, træloft og bruseniche.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 53.600, heraf grundværdi kr. 820.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rebekah Rachel Christesen og David Lund Christesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S

Klampenborgvej 205
2800 Kongens Lyngby

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-08 kl. 10:00
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 400.000.

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk.

Retskreds

AS 16-196/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.