1qd, Dybvad Hgd., Skæve, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1qd, Dybvad Hgd., Skæve

Adresse

Esbenfald 4
9352 Dybvad

Parcelhus i Dybvad.

Tinglyst areal 1.353 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen har ifølge tingbogen et grundareal på 1.353 m², og boligen ifølge BBR har et areal på 263 m².

Boligen er i 1 plan og består af en entre, to stuer, et køkken, to badeværelser, et gæstetoilet og 4 værelser, samt et rum, som tidligere er anvendt til swimmingpool.

Man kommer ind i entreen, som er med lyst trægulv og hvide vægge. Ved entreen er et gæstetoilet, grå vægfliser og blåt gulv. Herfra kommer man ind i en større stue, som er med tilsvarende trægulv og vægge og har adgang til husets køkken samt en mindre stue. Den mindre stue, som ligger op ad rummet, som tidligere blev brugt til swimmingpool, er med flisegulv og indeholdt ved besigtigelsen en brændeovn af ukendt mærke, som dog fremstod i fin stand. Herfra er der adgang til et soveværelse med tilhørende badeværelse, hvortil der samtidig tilhører en sauna.

Poolrummet var ved besigtigelsen under ombygning, i den forstand at poolen var blev udfyldt og således ikke længere er i brug.

Køkkenet er med bordplade af træ og hvide køkkenelementer. Ved besigtigelsen forefandtes et nyere amerikanerkøleskab, mrk. Samsung, en ovn, mrk. Siemens, keramiske kogeplader, mrk. Siemens og en emhætte.

Herfra kommer man ind i gangen, hvor der er adgang til 3 værelser, alle med lyst trægulv og hvide vægge. Et af værelserne har adgang til haven gennem en havedør. Fra gangen er der endvidere adgang til et større badeværelse. Badeværelset er med hvid sanitet, blå vægfliser, hvide gulvfliser, karbad og bruser.

Boligen opvarmes med fjernvarme.

Ud over huset findes på grunden også en garage og et større udhus, som begge hænger sammen med boligen. Garagen har ifølge BBR et areal på 28 m², og der forefandtes her ved besigtigelsen to frysere, begge hvide, begge mærket Beko. I forlængelse af garagen findes udhuset, ifølge BBR 67 m². Foruden dette er der et drivhus på grunden, ifølge BBR 12 m².

Ifølge BBR er der en verserende byggesag vedrørende bygning 6 (udhuset). Ifølge det oplyste er bygningen opført uden tilladelse og dermed ikke lovlig. Yderligere oplysning om byggesagen kan findes på www.weblager.dk.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8296

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 102.500, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Stina Maria Larsen, Thomas Mølgaard Olesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-07 kl. 13:45
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


HjulmandKaptain

Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8296

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 620.000. På auktionen den 02.11.2020 blev ny auktion berammet til den 30.11.2020, men grundet COVID-19 er ny auktion omberammet til 07.12.2020.

Retskreds

AS 281/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.