83n, V. Brønderslev, Brønderslev Jorder, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

83n, V. Brønderslev, Brønderslev Jorder

Adresse

Stokbrogade 12
9700 Brønderslev

Parcelhus i Brønderslev.

Tinglyst areal 361 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen beliggende Stokbrogade 12, 9700 Brønderslev er ifølge oplysningerne i BBR opført i år 1930 og til-/ombygget i år 1995 og har et samlet boligareal på 120 m². I henhold til BBR er ejendommen opført i mursten. For ca. 5-6 år siden er der ifølge ejer lagt nyt tag med shingels.

Ifølge BBR hører der en carport fra år 1995 til ejendommen, men denne er sidenhen ombygget, således at den fremstår som en tilbygning til ejendommen. På nuværende tidspunkt står den ufærdig med adgang via ejendommen.

Til ejendommen hører desuden et skur fra 2012 på 34 m² ifølge BBR og en lukket have.

Fra ejendommens indgang er der via en mindre forgang adgang til et mindre toilet med vask og skab. I et andet rum er der badeværelse med bruseniche og håndvask. Ved besigtigelsen var der vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Fra badeværelset er der en dør, som tidligere har givet adgang til stuen, men nu er blændet af i stuen.

Fra forgangen er der videre adgang til et køkken, som blev ombygget og sat op i 1997. Ved besigtigelsen var der køle-/fryseskab fra Siemens, opvaskemaskine fra Siemens, keramisk kogeplade fra Blomberg, emhætte fra Thermex og en ovn fra Siemens. I køkkenet er der trægulv og glasvæv, ligesom køkkenelementerne også er af træ.

Via køkkenet er der adgang til en stue med vinduer ud mod Stokbrogade. Fra stuen er der adgang til den tidligere carport samt trappeopgang til husets førstesal.

På førstesalen er der en gang med adgang til husets tre værelser. I gangen og på det 3. værelse er der gulvtæppe og glasvæv på væggene, mens der i de to første værelser er trægulve. Det ene værelse indeholder et skabsarrangement, og derudover er to af vinduerne udskiftet til Veluxvinduer, mens alle øvrige vinduer i ejendommen er bondehusvinduer, som ifølge ejer er udskiftet i 1997.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8392

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 89.200, heraf grundværdi kr. 820.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Dorthe Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-14 kl. 10:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


HjulmandKaptain

Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8392

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Obs: Grundet COVID-19 er auktionen omberammet fra den 30.11.2020 til den 14.12.2020.

Retskreds

AS 247/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.