10fv, Sædding by, Guldager, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10fv, Sædding by, Guldager

Adresse

Åtoften 78
6710 Esbjerg V

Tinglyst areal 1.000 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1971, men der er tilbygget en stue i 1984. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er tegl, og der er termoruder fra ca. år 2000.

Bebygget areal udgør 173 m², hvilket tillige udgør det samlede boligareal, jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 59 m².

Boligen indeholder entré med lyst klinkegulv, hvorfra der er adgang til badeværelse, køkken og fordelingsgang med tilsvarende lyst klinkegulv. Ejer har oplyst, at der er gulvvarme i det meste af entréen. Badeværelset har lyst klinkegulv og mørkegrønne/mørkeblå klinker på væggene. Der forefindes her wc og håndvask. I køkkenet med parketgulv forefindes over- og underskabe i træ med mørk bordplade, stålhåndvask, ovn af mrk. Voss, kogeplade af mrk. Whirlpool, emhætte af mrk. Trepol, køle-/fryseskab af mrk. Gram og opvaskemaskine af mrk. Bosch. Ejer har oplyst, at køkkenet er fra 2000. Der er i køkkenet plads til spisebord og adgang til stue via franske døre.

Stuen har parketgulv og er stor med plads til spisebordsarrangement m.v. Der forefindes desuden en brændeovn. Der er herfra adgang til entréen og åben adgang til udbygget stue med rødt klinkegulv og gulvvarme. Der er herfra adgang til flisebelagt terrasse og have.

I mellemgangen fra entréen er der adgang til et kontor med parketgulv, hvor der forefindes loftslem. Der er ligeledes adgang til et badeværelse, 3 værelser og trappe til kælder. Badeværelset, som iflg. ejer er fra 2000, har sort/hvidt-ternet klinkegulv og lyse klinker på væggene. Der forefindes wc, håndvask og bruseniche. Ejer har oplyst, at der er gulvvarme på badeværelset samt i den ene væg. Værelserne har parketgulv, og det ene værelse har egen udgang til terrassen via en terrassedør.

I kælderen forefindes bryggers med klinkegulv, og der forefindes her vaskemaskine af mrk. Bosch og ældre tørretumbler af mrk. Bauknecht. Der forefindes herudover underskabe med stålhåndvask og elektronikskab. Der blev konstateret fugt. Der er herfra adgang til fordelingsgang med adgang til et lille badeværelse med rødbrunt klinkegulv, hvide klinker på væggene og wc og håndvask, 2 værelser med parketgulv og et lille viktualierum med klinkegulv. Der er for enden af fordelingsgangen udgang via yderdør.

Loftet i boligen er en blanding af trælofter (rustiklofter og panellofter) og gipslofter.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme med supplement af brændeovn. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Til ejendommen hører en 29 m² garage i mursten med betongulv. Tagdækningen er tagpap. Der er en elektrisk port, som dog er defekt, og plads til en bil og cykelparkering i den bagerste del af garagen.

Til ejendommen hører desuden en dejlig, stor have.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 3.282,66, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 438.800, heraf grundværdi kr. 1.600.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Thala Nicol Gessner og John Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-09 kl. 09:30
Retten i Esbjerg
Retssal 23, 2. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion udgjorde kr. 1.550.000. Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 02.12.2020 kl. 11.00, efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 144/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.