13bq, Flade, Frederikshavn Jorder, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13bq, Flade, Frederikshavn Jorder

Adresse

Damsgårdsvej 26
9900 Frederikshavn

Ny dato for auktionen grundet COVID-19.

Tinglyst areal 881 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen beliggende Damsgårdsvej 26, Frederikshavn har ifølge tingbogen et grundareal på 881 m², mens boligen på ejendommen ifølge BBR har et samlet boligareal på 158 m².

Boligen er i én etage, og består af en entre, et stort køkken/alrum, en gang, 5 værelser og et badeværelse.

Man kommer ind i entreen, som er med beige flisegulv og hvide vægge. Ved besigtigelsen forefandtes en vaskemaskine, hvid, mærket Siemens og en tørretumbler, hvid, mærket AEG. Herfra går man ind i køkkenalrummet, hvor køkkenet og spisestuen er adskilt fra dagligstuen af en lav murstensvæg. Køkkenet og spisestuens gulv er i mørkt træ. Køkkenelementerne er i træ, og køkkenbordet er med en lys stenbordplade. Ved besigtigelsen forefandtes et amerikansk køleskab, hvid, mærket Admiral, en opvaskemaskine, hvid, mærket Sharp, en ovn, metal, mærket Gorenje, en kogeplade i keramik, mærket Siemens, samt en emhætte, metal, mærket Thermex.

Fra køkkenalrummet er der adgang til to værelser, to gange og dagligstuen. Den ene gang har adgang til yderligere to værelser, som vender ud mod baghaven. Denne gang har desuden døre til henholdsvis ejendommens indkørsel og baghave. Den anden gang fører til et værelse samt badeværelset. Alle værelserne er med mørkt trægulv og lyst træloft. Badeværelset er med hvid sanitet, og en indmuret bruser. Gulvet er med hvide klinker, og væggene er med hvidmalede mursten.

I dagligstuen forefandtes ved besigtigelsen en brændeovn af ukendt mærke, som dog fremstod i fin stand. Fra stuen er der endvidere adgang til stenterrassen og baghaven.

Foruden boligen findes på grunden en carport med tilhørende skur og udhus, ifølge BBR 40 m². Ved besigtigelsen forefandtes i skuret et køle-/fryseskab, metal, mærket Whirlpool af ukendt stand. Herudover findes på grunden et mindre brændeskur, som ikke ses på BBR. På grunden er desuden en større stenterrasse, en dam med fisk samt en udendørs swimmingpool.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8366

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 212.000, heraf grundværdi kr. 1.500.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Sten Jensen, Soraya Kaka Khan

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-14 kl. 09:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


HjulmandKaptain

Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8366

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Obs: Grundet COVID-19 er tvangsauktionen omberammet fra den 25.11.2020 til den 14.12.2020 kl. 09.00. Salgsopstillingen ajourføres på auktionen.

Retskreds

AS 279/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.