16h, Nr. Tornby, Tornby, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

16h, Nr. Tornby, Tornby

Adresse

Kragekæret 14
9850 Hirtshals

Tinglyst areal 2.570 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et sommerhus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1948 (flyttet og restaureret i 1987) og om-/tilbygget i 2005. Ydervæggene er i træ, tagdækningen er tagpap, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 107 m², hvoraf 7 m² er indbygget udhus, så det samlede boligareal udgør 100 m², jf. BBR-meddelelsen.

Sommerhuset fremstår velholdt og hyggeligt. Der er 4 soveværelser med i alt 8 sengepladser, og det indeholder desuden gang/fordelingsgang, badeværelse, et toilet, et baderum, køkken og stue. På hver sin side af huset findes en terrasse.

I forlængelse af køkkenet er der plads til spisebord, hvorfra der er åbent ned til stuen, som ligger to trin lavere end køkken/alrum. Stuen er rummelig og indrettet med brændeovn samt udgang til terrassen på bagsiden af huset. Via en fordelingsgang er der adgang til husets mindre terrasse på forsiden af huset.

Huset har et stort badeværelse med god skabsplads og er indrettet med tørretumbler af mrk. Indesit og vaskemaskine af mrk. Siemens. Foruden badeværelset findes også særskilt toilet og særskilt baderum. Køkkenet er af ældre dato, men fremstår som værende i udmærket stand. Køkkenet er indrettet med køle-/fryseskab af mrk. Bosch, opvaskemaskine af mrk. Electrolux og komfur/ovn af mrk. Gram. Gang, toilet og køkkenet har linoleumsgulv, badeværelset med klinker, og værelserne og stue har gulvtæppe.

Bortset fra hårde hvidevarer medfølger indbo og løsøre ikke på tvangsauktioner over sommerhuse.

Ejendommen opvarmes via el og med supplerende varme fra brændeovn. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen og offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 3.974,60, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 396.100, heraf grundværdi kr. 770.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johannes Mortensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-07 kl. 10:15
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 750.000, størstebeløbet opgjort til kr. 42.200. Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 04.12.2020 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning. Auktionen er omberammet, fra den 23.11.2020 kl. 09.00 til den 07.12.2020 kl. 10.15, på grund af Coronavirus/COVID-19.

Retskreds

AS AUKT-270/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.