40a, Ødis by, Ødis, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

40a, Ødis by, Ødis

Adresse

Mejerivej 4
6580 Vamdrup

Tinglyst areal 8.634 m², heraf vej 199 m².

Baseret på tilgængelige offentlige oplysninger:
Ejendommen er en etageboligbygning/flerfamiliehus, der er opført i 1934.

Ejendommen har et bebygget areal på 372 m² med et samlet boligareal er på 317 m².

Ejendommen består af 2 boliger med køkken og én bolig uden køkken.

Varmeinstallationen er centralvarme fra eget anlæg (etkammerfyr).

Faktisk beskrivelse af ejendommen:

Ejendommen udefra:
Ejendommen er en 3-længet ejendom med gult murværk og rødt, glaseret tegltag. Der er lysegrå døre og vinduer samt lysegråt mønster ved tagets kant.

På bagsiden af hovedhuset er der en flisebelagt gårdhave/terrasse, og på siden af huset er der indkørsel med parkeringsmulighed.

På siden af den ene længe er der en flisebelagt terrasse, ligesom der for enden findes en overdækket terrasse/skur.

Der er masser af træer, buske og beplantning på grunden bag huset.

Ejendommen indefra:
Ejendommen består overordnet af et hovedhus i 2 plan med 2 lejligheder, en længe med sal/opbevaringsrum med tilhørende kontor/værelse, samt en tilbygning for enden af længen med endnu en lejlighed.

Fra hoveddøren træder man ind i hovedhusets entre, hvor der er trappe op til en lejlighed på 1. sal. Til højre i entreen er der adgang til en lejlighed i stueplan, og der er ligeledes fra entreen adgang til den ene længe, hvor der findes en stor sal/opbevaringsrum. I entreen er der brunt klinkegulv med hvidt mønster, brune fodlister, samt hvidmalet loft og hvidmalede vægge.

Videre fra salen/opbevaringsrummet er der adgang til en tilbygning, der udgør en lejlighed bestående af stort, åbent køkken/stue med brændeovn, toilet/bad, værelse samt øvrigt vådrum. Gulvet udgør naturfarvede stenfliser, væggene er hvidmalede murstensvægge, og loftet er hvidmalet.

Fra køkken/stue er der adgang til terrasse på den ene side af længen såvel som til gårdhaveområdet på den anden side. Badeværelset har brune klinker på vægge, hvidt, mønstret klinkegulv samt træfarvet listeloft. Det andet vådrum har lysebrune/sandfarvede klinker på væggen og brune klinker på gulvet.

Fra salen/opbevaringsrummet er der ligeledes adgang til et stort værelse/kontor med hvide vægge, listeloft, lyse trægulve samt flerfarvede vinduesruder.

Lejligheden i stueplan består af køkken med nedgang til kælder, 2 sammenhængende stuer, et værelse, samt en delegang med adgang til separat toilet og bad. Foruden indgang fra entreen er der ligeledes adgang til lejligheden via et lille bryggers fra baggården.

I køkkenet er der trægulve, listeloft, hvidmalede vægge, lyst køkkeninteriør med mørke træbordplader, ovn og keramisk kogeplade af mærket Siemens, emhætte af mærket Thermex, samt integreret køleskab af ukendt mærke.

Stuerne og værelset har ligeledes trægulve, listelofter og hvidmalede vægge. Vinduerne i stuerne består af flerfarvede ruder. I delegangen er der brunt klinkegulv med hvidt mønster.

Herfra er der via to trædøre adgang til bad med bruseniche med lysebrune/sandfarvede klinker samt til toilet med mørkebrune klinker på væg og gulv.

Lejligheden på 1. sal består af en lang delegang, stue, 4 værelser, køkken, bad/toilet, samt lille opbevaringsrum. Stuen har mørkegråt gulvtæppe, hvidmalede vægge og listeloft. Værelserne varierer med henholdsvis trægulv og gråt gulvtæppe.

I køkkenet er der mønstret vinylgulv, hvidmalede vægge, ligesom der findes opvaskemaskine af mærket Wasco, samt ovn/komfur, emhætte og køle-/fryseskab af mærket Gorenje.

I den sidste, fritliggende længe findes stald med 3 hestebokse samt skur/opbevaringsrum/garage.

Generelt er der tale om en stor ejendom med forskellige materialer, døre og vinduer.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 496.800, heraf grundværdi kr. 1.700.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ib Thorbjørn Petersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark

Lersø Parkallé 100
2100 København Ø

Auktionsbekendtgører

Advokat Niels Anker Michaelsen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-18 kl. 11:00
Retten i Kolding

Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Anker-Law

Strandvejen 8
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding

Rekvirering af salgsopstilling


Anker-Law

Strandvejen 8
6000 Kolding

Ekstra bemærkninger

Ny auktion Bud på 1. auktion kr. 900.000.

Retskreds

AS 199/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.